iPhone Screenshots

Description

Aplicatia Prim Ajutor te ajuta sa fii intotdeauna pregatit in situatia unei urgente medicale!

Viata unei persoane accidentate depinde, intr-o mare masura, de momentul acordarii primului ajutor si de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului. Din pacate, multi oameni mor zilnic in Romania din cauza unor incidente in care acordarea primului ajutor, pana la sosirea ambulantei, ar fi putut salva vieti.

Aplicatia Prim Ajutor ofera gratuit sfaturi simple, usor de plus in aplicare de catre orice persoana, indiferent de varsta sau de competente.

Carrefour va dona 2 euro pentru fiecare descarcare a aplicatiei. Banii vor fi utilizati in cadrul proiectului “Centre de prim ajutor in zone izolate” care are ca scop formarea si instruirea unor persoane din comunitati izolate pentru a putea acorda primul ajutor in cazul unor urgente.

Prin intermediul aplicatiei de Prim Ajutor, Crucea Rosie Romana faciliteaza accesul la informatiile necesare acordarii primului ajutor de baza care ar putea salva o viata sau ameliora suferinta victimei pana la sosirea ambulantei.

•Prezinta interventiile de prim ajutor in diferite situatii, prezentate prin text, imagini, audio si video
•Sectiunea “Invata” prezinta informatii despre semne si simptome specifice in situatii frecvent intalnite, precum si norme de prim ajutor pe baza de imagini exemplificative pentru fiecare caz in parte. Manevrele de prim ajutor avand un grad de complexitate ridicat sunt prezentate si in format video
•Sectiunea “Urgente” arata pasii ce trebuie urmati in cazul unei situatii de urgenta. Manevrele de prim ajutor avand un grad de complexitate ridicat sunt prezentate si printr-un fisier audio, astfel incat toata atentia sa poata fi concentrata asupra victimei
•Numarul de Urgenta 112 poate fi apelat din sectiunea “Urgente”, accesand categoriile din lista
•Sectiunea “Info” ofera acces la formularul de inscriere online la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Rosie Romana in toata tara
•Faciliteaza accesarea paginii de Facebook Crucea Rosie Romana direct din aplicatie prin sectiunea “Info”

Detalii despre programele si inscrierile la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Rosie Romana sunt disponibile pe www.crucearosie.ro.

Crucea Rosie Romana are o traditie neintrerupta de peste 136 de ani in acordarea primului ajutor de baza.

What’s New

Version 1.3

Stability improvements.

Information

Seller
Mobileworks Communication Services S.A.
Size
26.3 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
© Crucea Rosie
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer