Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Aan het begin van de herfst is het groot feest in de stad! De straten vullen zich met gezelligheid, koeienshows en een grote markt. De Woerdense Koeiemart is een eeuwenoude traditie. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd.

Over deze app
Deze Koeiemart app houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en alle activiteiten tijdens de Koeiemart. Je vind een duidelijk overzicht van alle locaties met begin- en eindtijden, maar daarnaast zijn er nog andere features:
- Plattegrond
- Gevonden / verloren
- Locaties EHBO
- Parkeermogelijkheden
- Informatie over de organisatie
- Uitgebreide historie
- Recept erwtensoep
- Contactinformatie

Historie
Sinds 1410 heeft Woerden marktrechten. Van oudsher werd vee op de koeiemart verhandeld en stonden de straten vol met beesten. Ruim 600 eerdere edities van deze markten hebben Woerden inmiddels beroemd gemaakt!

Immaterieel Cultureel Erfgoed
Tegenwoordig is de koeiemart een groot feest in de stad, waarbij de koeien van boeren te bewonderen zijn in koeienshows. Iedere herfst weer bruist het in de stad met een kermis, warenmarkt en streekmarkt. De koeiemart is een reünie voor alle boerenfamilies en een trotse dag voor de hele regio. De Koeiemart is sinds 2017 geplaatst op de Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Hoofdstad van het Groene Hart
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. Het kloppend hart, waar stad en land elkaar ontmoeten. Waar koeien grazen en kazen worden gemaakt. De gemeente heeft met haar dorpskernen een uniek en open landschap dat samengaat met een eigentijds en historisch stadshart.

Novedades

Versión 5.0.2

- Content update.

Información

Vendedor
bouwen.app
Tamaño
41.9 MB
Compatibilidad

Requiere iOS 10.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
4+
Copyright
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • Wallet

    Almacena todos tus pases, entradas, tarjetas y más en un solo lugar.

  • Compartir en familia

    Hasta seis miembros de una familia podrán usar esta app mientras la función Compartir en familia esté activada.

Más sobre este desarrollador

Quizás te interese