Palamós, Ronda de Mar 4+

CodiTramuntana SL

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Aquesta APP permet conèixer amb més detall 18 punts emblemàtics del camí de ronda de Palamós que uneix el convent dels Agustins amb la platja de Castell passant per Cala Margarida, Cap Gros, La Fosca i s’Alguer entre altres punts d’interès. Resseguint l’itinerari del Camí de Ronda, cada cop que s’arribi a un d’aquests 18 punts d’interès, s’activarà un àudio amb informació de cada un d’aquests punts.
Alguns d’aquests punts d’interès estan complementats amb l’opció de visualitzar una recreació en realitat augmentada, vídeos en 360º o vídeos explicatius que permeten descobrir amb molt detall el camí de ronda de Palamós.
La APP inclou també un punt introductori al camí de ronda, amb un vídeo de presentació, que s’obre també de manera automàtica quan l’usuari accedeix per primer cop a la APP per una de les 7 portes d’entrada al camí de ronda.

What’s New

Version 1.0.4

S'han afegit les traduccions als idiomes: Castellà, Francès i Anglès

App Privacy

The developer, CodiTramuntana SL, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Navigation
Travel
Travel
Travel
Navigation
Navigation