Schatkaart van het Waddenland 4+

WIND Internet

Diseñada para iPad

    • Gratis

Capturas de pantalla

Descripción

Schatkaart van het Waddenland

Routes door Wadden Werelderfgoed Groningen
Ontdek de schatten van Wereld Erfgoed Waddenzee in Het Hogeland met deze routeplanner voor Groningen. Ontwerp je eigen mooie fietsroute op basis van jouw interesse of kies een van de themaroutes voor de fiets. Met de auto werkt het ook. Zet je fietsroute app en GPS aan en ontvang onderweg signalen wanneer er verhalen, foto’s, filmpjes zijn met uitleg over wat er is te zien. Bijzondere - op het eerste gezicht verborgen - elementen in het Wadden landschap vertellen over de historie en ontstaansgeschiedenis van dit gebied met oude kreken die de Waddenzee achterliet, wierden (terpen), 12e-eeuwse kerken en monumentale boerderijen, het leven van de adel, de boer, de burger en de landarbeider die dit deel van Noord-Nederland tot bloei brachten in de 19e eeuw. Verhalen gekoppeld aan cultureel erfgoed, te vinden in Museum Landgoed Verhildersum in Leens, in Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum en cultuurlandschappen van Staatsbosbeheer. Dit samenwerkingsverband biedt u deze routeplanner gratis aan, dankzij steun van het Waddenfonds.
Fietsknooppunten
De routes zijn gebaseerd op bestaand fietsknooppunten. Dus je vindt altijd de weg.
Kies een kant en klare route, of fiets op de bonnefooi
Er zijn zes routes met een thema. Kies een kant en klare route, of fiets op de bonnefooi. Wie geen route kiest krijgt onderweg vanzelf een seintje als er een bezienswaardigheid in de buurt is.

Novedades

Versión 2.0

App beschrijving update

Privacidad de la app

El desarrollador (WIND Internet) indicó que, entre las prácticas de privacidad de la app, pueden incluirse el manejo de datos que se describe a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se recopilan datos

El desarrollador no recopila ningún dato en esta app.

Las prácticas de privacidad pueden variar; por ejemplo, según tu edad o las funciones que uses. Más información

Quizás te interese

Educación
Educación
Referencia
Referencia
Referencia
Educación