Screenshots

Description

Bayangkan sebuah dunia hanya untuk kanak-kanak, di mana imaginasi tiada batasannya! Itulah Dunia Ceria, sebuah kelab komuniti yang bakal menceriakan hari adik-adik. Di sini, adik boleh main pelbagai permainan kerjaya sambil berkawan dengan semua orang. Seronok kan?

Apa yang best kat Dunia Ceria?

• Mini game yang menarik. Lagi rajin adik main, lagi banyak ganjaran adik dapat!
• Rumah sendiri! Adik boleh beli perabot dan hias rumah adik sesuka hati.Nak melawat rumah kawan-kawan pon boleh.
• Macam-macam jenis pakaian. Topi strawberi, baju pahlawan, seluar emas, semua ada!
• Jumpa dan chat kawan-kawan dari seluruh Malaysia!
• Terokai Gerudi Emas, Gua Cahaya Ceria, dan Pantai Ceria.

Yang paling seronok? Dunia Ceria sentiasa berubah, jadi adik tak akan pernah bosan!

Mulakan pengembaraan adik sekarang!

Jika ada masalah jangan lupa bagi tahu ya? Adik hanya perlu klik tetapan dan lepas itu klik bantuan.

What’s New

Version 1.14.0

- Pengemaskinian aplikasi

Ratings and Reviews

2.4 out of 5
15 Ratings

15 Ratings

RedzaRock ,

Macam sampah.tak bole pakai

Register tunggu dia punya loading dari anak aku umur 3 tahun sampai budak tu dah abis sekolah da keje part time dah pun.tak abis lagi app ko ni punya loading

maysan2004 ,

Very nice kids game!

Very well designed and fun game for children. Love the clothing and the house function. So much fun.

Syakirkimi ,

Poor

I can't play this games..it said missing device support..

Information

Provider
MEASAT BROADCAST NETWORK SYSTEMS SDN. BHD.
Size
84.8 MB
Category
Games
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Czech, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Swedish, Traditional Chinese, Turkish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2016 Measat Broadcast Network Systems Sdn. Bhd. (240064-A)
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like