iPhone Screenshots

Description

Programmes at Kolej Poly-Tech MARA (KPTM) in Malaysia.

Kolej Poly-Tech MARA (KPTM) provide various of courses including Information Technology, Computer Science, Health Sciences, Social Sciences, Accounting, Business Management, Engineering, Human Sciences.

Programmes at KPTM Branches | Qualification | Course Structure | Education Path | Career Opportunities | Registration Date | Event | Financial Aid

1) Kolej Universiti Poly-Tech MARA (KUPTM KL)
2) Kolej Poly-Tech MARA Bangi
3) Kolej Poly-Tech MARA Kuantan
4) Kolej Poly-Tech MARA Kota Bharu
5) Kolej Poly-Tech MARA Alor Setar
6) Kolej Poly-Tech MARA Batu Pahat
7) Kolej Poly-Tech MARA Ipoh
8) Kolej Poly-Tech MARA Semporna
9) Kolej Poly-Tech MARA KESEDAR

What’s New

Version 2.5

New Updates for Version 2.5
1) Updated UI
2) News (Berita)
3) Check Qualification (Semak Kelayakan)

Ratings and Reviews

3.9 out of 5
9 Ratings

9 Ratings

Miki Skyxer ,

Bagi Hintla nak key in email ngan no tel

Common sense please, buatla placeholder macam mana nak isi, kalau minta bagilah petunjuk sikit.

Ni aku dah masuk email ngan phone macam2 dah tak dapat2 nak masuk.

Uninstall jelah dah takleh nak pakai.

Edit: Bukan letak placeholder je, letak macam mana nak tulis number phone tu, bagi contoh guna placeholder, macam ni:

Phone number example: 01x-xxxx atau 01xxxxxx perlu ‘-‘ atau tidak?

Ni just feedback error tapi nak isi macam mana? Tulislah perlu sekian sekian kami pengguna. Terpaksa try an error.

Give an example, perfectly how you wanted. Yes I know you need specific how to store it for marketing and related department but help us too, the user.

Dan nak tanya, memang setiap kali install baru akan tanya benda tu ke? Required? Tapi tak membantu mudahkan pon? Saya banyak kali install kalau format phone ke apa sebab nak tengok event but tulah, tak membantu pun.

Terima kasih banyakla replay, but please improve it, dia niche giler tapi tulah membantu market.

Developer Response ,

Terima kasih atas feedback yang diberikan. Kami sudah test di beberapa iPhone user, semua okay. Placeholder pun ada macam biasa, ada stated "Email" & "No. Tel" pada placeholder tersebut. Dan boleh masuk ke main page macam biasa. Boleh kami tahu iPhone version tuan? atau boleh email ke developer@syntech.tech untuk maklumat lebih lanjut tentang issue yang tuan hadapi.

Maaf atas kelewatan reply berkaitan feedback tuan.

Information

Provider
Synchro Technology
Size
57.3 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Malay

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like