MyHarga KPDNKK 4+

BPM KPDNKK

Designed for iPad

    • 2.2 • 10 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

MyHarga adalah sebuah inisiatif dan projek di bawah KPDNKK bagi memantau dan mengumpulkan harga jualan barang harian, mingguan dan bulanan bagi tujuan untuk memantau harga barangan yang dijual di ribuan premis di seluruh negara. Ianya adalah supaya KPDNKK dapat menganalisa trend harga barang tersebut disamping dapat mengesan mana mana premis atau peniaga yang melanggar akta jualan dan menekan pengguna

Aplikasi ini membolehkan KPDNKK mengumpul harga-harga jualan barangan daripada dua pihak iaitu, pengguna awam sendiri dan juga dari lebih 1500 pemantau harga KPDNKK di seluruh negara.

Adalah diharapkan agar pengguna awam dapat memberi kerjasama dengan memberi maklumat harga barangan terutamanya yang tidak betul atau yang mana menekan pengguna di seluruh Malaysia.

Harga yang dikumpulkan akan dianalisa dan yang mana yang tepat akan disalurkan balik ke aplikasi dan alam sesawang PriceCatcher KPDNKK bagi kegunaan pengguna

What’s New

Version MH006

Versi Baharu Untuk Myharga

Ratings and Reviews

2.2 out of 5
10 Ratings

10 Ratings

lkj@& ,

-

Server sendiri bermasalah mcm mana nak selesaikan masalah orang lain. Tak paham aku dgn gomen ni.

faridpek ,

Takde Guide

Apa bodo la suruh isi kotak2 kosong tp tak letak remark apa yg nak kene isi. takkan tiap kali nak report kene bkak app store check balik.

Ann gho ,

Apps bagus kalau function macam web version

Apps tiba2 logout kena keyin semula, pastu harga biasa tapi mintak alasan kekurangan stok/harga naik. Mohon stabilkan apps.

App Privacy

The developer, BPM KPDNKK, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Shopping
Education
Shopping
Utilities

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping