Tilljannah.my 17+

Khairul fadhli Abu samah

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Telah ramai yang bertemu jodoh di portal ini. Mungkin giliran anda pula selepas ini.

Dengan ahli yang mencecah ribuan orang, sudah tentunya pencarian jodoh anda lebih mudah serta berkesan di portal ini berbanding sekadar mencari atau menunggu jodoh hadir secara "tradisional" di luar sana.

Anda akan dapat lihat, sangat ramai peserta di dalam portal ini terdiri daripada mereka yang bekerjaya, berpendidikan, berpenampilan menarik dan serius untuk berkahwin.

Di bawah ini kami kongsikan sebahagian daripada testimoni daripada mereka yang telah berjaya bertemu jodoh setelah menyertai portal ini.

What’s New

Version 1.0.9

Update News :-
1. Update app design.

App Features :-
1. Register account.
2. Login account.
3. Forgot password.
4. Candidate list.
5. Filter candidate list.
6. Candidate profile.
7. Remove candidate from list.
8. Like candidate.
9. "Sampaikan salam" to candidate.
10. Message with candidate.
11. Add candidate to favourite list.
12. Report candidate.
13. Block candidate.
14. "Kisah Cinta"
15. Others.

Ratings and Reviews

2.1 out of 5
31 Ratings

31 Ratings

kxhzkiaaiakwhhd ,

anti-Seo system

Please add anti-seo system to protect our data privacy.

syahidajr ,

Wasted my money

it’s like the apps is being managed by interns. lagging here and there. unpleasant and annoying experience with the apps. tak faham kenapa apps ni dah bertahun2 tapi macam tak ada penambahbaikan. nak delete message pn kena tunggu >15 seconds. nak set default kriteria calon pn tak boleh. kena refresh each time. orang yang rajin pakai apps ni either sangat sabar atau tak pernah guna other dating apps lol I really feel like I wasted my money subscribing for the premium account.

fanaaa_96 ,

Useless

The most complicated and useless app ever. Nak daftar kena bagi link socmed. Kita jenis taknak expose socmed kita. Perlu sedikit privacy. Lepastu nak delete profile tak tahu mcm mana. Takde button delete profile pon. Complucated sumpah complicated.

Developer Response ,

Maaf atas kesulitan. Link socmed tu untuk kami sahkan kewujudan calon, tidak didedahkan kepada pengguna lain. Jika mahu tutup akaun, sila hubungi admin. Ada dinyatakan di FAQ juga.

App Privacy

The developer, Khairul fadhli Abu samah, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Other Data

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking