Guis & Partners 4+

Guis & Partners BV

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Vanuit ons kantoor in Sliedrecht ontzorgen wij al ruim 75 jaar de particuliere en zakelijke markt. Dit doen wij op een persoonlijke, heldere en eerlijke wijze.

Wij bieden u..
Verzekeringen
Als gevolmachtigde partij bieden wij namens diverse grote maatschappijen verzekeringen aan. Binnen de afspraken met deze maatschappijen, kunnen wij volledig autonoom handelen. Altijd een onafhankelijk advies dus!
Pensioen
Door te informeren over de mogelijkheden en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, helpen wij u zorgeloos met pensioen te gaan.
Hypotheek
Wij begeleiden u graag in het vinden van een passende hypotheek. Wij zetten diverse hypotheken tegenover elkaar en houden rekening met de persoonlijke situatie, de wensen en het toekomstbeeld. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing.

U bepaalt zelf welke producten interessant voor u zijn. Benut onze service en kennis optimaal door uw complete pakket onder te brengen. Ook voor het eenvoudig online afsluiten van een verzekering bent u aan het juiste adres.

What’s New

Version 1.4

• Diverse technische verbeteringen

App Privacy

The developer, Guis & Partners BV, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

BAX Adviesgroep B.V.
Finance
Financiele Meesters Nijmegen
Finance
SIEV Schoonmaken Is Een Vak
Business
Twentehuis Makelaardij
Finance
Van Eijk en Partners
Finance
van Ekeren
Business