iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Me BKT Smart shërbimet bankare për individë dhe biznese, tashmë ofrohen te shpejta dhe te sigurta kudo dhe kurdo në telefonin tënd inteligjent pa qenë nevoja të shkosh në degët e BKT-së dhe pa nevojën e një kompjuteri.

Aksesi në BKT Smart bëhet i mundur nëpërmjet një lidhjeje interneti, i ofruar nga çdo operator telefonik ose Wi-Fi.
Duke ndjekur hapat e regjistrimit dhe pas hyrjes së parë në Degën Internet, bëhet e mundur dhe hyrja në BKT Smart duke përdorur të njëjtin fjalëkalim të krijuar për Degën Internet .

BKT Smart ofron informacion mbi vendndodhjen e ATM-ve apo degës më të afërt të BKT-së pa patur nevojë të hysh në sistem.

Shërbimi ofrohet në dy gjuhë, shqip dhe anglisht.

Nëpërmjet BKT Smart mund informohesh për llogaritë, kartat e kreditit apo depozitat e tua. Mund të kryesh pagesa të kartave të kreditit, faturave dhe rimbushjeve elektronike, transferosh para midis llogarive të tua, drejt llogarive brenda BKT dhe drejt bankave të tjera të nivelit të dytë që operojnë në Shqipëri. Mund të hapësh llogari të reja dhe të kryesh këmbime valutore.

Nieuw

Versie 3.0.2

Permiresime te pergjithshme

General Improvements

App-privacy

De ontwikkelaar, BKT, heeft Apple geen informatie gegeven over het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Informatie

Provider
BANKA KOMBETARE TREGTARE SH.A.
Grootte
100.5 MB
Categorie
Financiën
Compatibiliteit

Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Engels

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou