Schermafbeeldingen

Beschrijving

In de app ‘kennisbank terrorisme’ zijn foto's, logo's en actualiteiten opgenomen over organisatie die door de EU en VN worden gekenmerkt als ‘verboden, omdat zij verbonden zijn met terroristische activiteiten’. Steun verlenen aan het voortbestaan van activiteiten van deze organisaties is in Nederland bij wet verboden. In Nederland worden eerstelijns professionals steeds vaker geconfronteerd met uitingen of activiteiten die kunnen duiden op mogelijke betrokkenheid bij dergelijke terroristische groeperingen. Deze kennisbank is bedoeld om deze professionals in staat te stellen dergelijke uitingen of signalen vroegtijdig te onderkennen en herkennen. Ziet u een logo of beeld waarvan u vermoedt dat het behoort tot een terroristische organisatie, vergelijk deze met de informatie uit de kennisbank.
De app bevat:
• lijst met terroristische organisaties volgens de EU- en VN-lijst
• overzicht beeldmateriaal (logo’s, vlaggen, uitingen)
• overzicht recente activiteiten en interventies, eventueel te filteren per organisatie
• zoekfunctie waarbij binnen de kennisbank naar informatie worden gezocht
• updates van de kennisbank worden via een pushbericht aan de gebruikers van de app gemeld
Meer informatie is tevens te vinden op http://kennisbankterrorisme.nctv.nl/.

Nieuw

Versie 2.0.0

Bijgewerkt naar nieuwe rijkshuisstijl

Beoordelingen en recensies

1.0 van 5
2 beoordelingen

2 beoordelingen

raoulll96 ,

App werkt niet

App zegt telkens: fout bij verbinden controleer internet verbinding. Dit doet de app op ieder toestel die ik geprobeerd heb.

Informatie

Provider
Rijksoverheid
Grootte
5.2 MB
Categorie
Reference
Compatibiliteit

Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Engels

Leeftijd
17+
Regelmatig/Intense volwassen/suggestieve thema’s
Regelmatig/Intense horror-/angstthema’s
Soms/Mild realistisch geweld
Soms/Mild alcohol-, tabaks- of drugsgebruik of referenties ernaar
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

• Delen met gezin

Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou