iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Blijf altijd verbonden met je vrienden en familie! Voeg je naasten toe aan je kringen om te weten waar ze zijn als je hen nodig hebt.

Belangrijkste kenmerken:
– bekijk de exacte locatie van je vrienden en familieleden op de kaart
– blader door hun reisgeschiedenis
– krijg tijdige meldingen wanneer ze op een bepaalde plaats aankomen of die plaats verlaten
– creëer verschillende kringen voor je vrienden en familie
– nodig zoveel mensen als je wil uit in je kringen
– markeer je favoriete plaatsen op de kaart aan de hand van voorinstellingen (zoals Werk, Thuis of School) of specificeer je eigen plaatsen (bv. restaurants, cinema's, je geheime schuilplekken - wat je maar wil)
– volg het batterijniveau van je vrienden en familie, en ontvang een melding als hun batterij bijna leeg is
– deel je eigen batterijniveau
– deel je locatie met de leden van de kring (of schakel locatiedeling uit als je dat niet wil)
– spoor een telefoon op als die is verloren of werd gestolen
– vertel je kringleden je exacte locatie door de Check In knop te gebruiken
– stuur een helpwaarschuwing aan iedereen in je kring vanuit de app (al je kringleden worden onmiddellijk gewaarschuwd)
– kies verschillende pictogrammen voor je plekken (b.v. gym, bioscoop, cinema, restaurant)
– gebruik groepchats om met je kringleden te communiceren

Je kan de app gebruiken zonder je account te registreren. PS: als je niet geregistreerd bent, worden je gegevens alleen op dit toestel opgeslagen en kunnen ze niet op een ander worden hersteld.

Houd er rekening mee dat voortdurend gebruik van locatiediensten op de achtergrond de levensduur van de batterij drastisch kan verlagen.

Informatie over automatisch verlenging van het abonnement:
– De gratis proefperiode wordt na afloop automatisch omgezet in een betaald abonnement
– De betaling wordt in rekening gebracht bij de iTunesaccount na bevestiging van aankoop
– De inschrijving wordt automatisch vernieuwd, tenzij de automatische vernieuwing minstens 24 uur vóór het verlopen van de huidige periode stopgezet wordt
– De vernieuwing zal aan het account aangerekend worden binnen de 24 uur vóór het verlopen van de huidige periode. De kosten hangen af van het geselecteerde abonnement
– Inschrijvingen kunnen door de gebruiker beheerd worden en de automatische vernieuwing kan na de aankoop stopgezet worden via de Accountinstellingen van de gebruiker
– Eventueel ongebruikt deel van de gratis proef zal vervallen wanneer de gebruiker een abonnement koopt

De volgende abonnementen zijn beschikbaar (de prijs kan variëren afhankelijk van de locatie):
• Abonnement voor 1 maand met proefversie van 7 dagen
• Abonnement voor 12 maanden met proefversie van 7 dagen

Door de app te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden:
https://bpmob.com/safe24/privacy/
https://bpmob.com/safe24/terms/

Nieuw

Versie 2.10

Bedankt dat u bij ons blijft!
– Bugs gerepareerd en prestaties verbeterd

We zouden het heel erg waarderen als je een minuut de tijd zou willen nemen om een beoordeling in de App Store achter te laten!

Beoordelingen en recensies

4.2 van 5
970 beoordelingen

970 beoordelingen

Ronald van Dun Figaro ,

Top

Top

45mood ,

Proefabonnement

Ik probeer mijn proefabonnent te beeindigen, maar kom er niet uit . S. V. P. Hulp: 06-55347155

Reactie van ontwikkelaar ,

App subscriptions will automatically be renewed if they are not canceled more than 24 hours before renewal date. You can cancel the app subscription in your iTunes Settings (deleting the app will not automatically stop your subscription). Please kindly refer to this video tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=dTYOGxocu2o. You can also follow these steps to cancel your App Store subscription: 1) Start "Settings" app on your Home Screen; 2) Tap your Apple ID at the top of the screen, then tap 'View Apple ID' button; 3) Scroll the screen down and tap 'Subscriptions' button; 4) Tap the subscription you want to cancel; 5) Tap 'Cancel Subscription' button at the bottom (or 'Cancel Trial' button if trial subscription was started) and then tap 'Confirm' button. If you don't have 'Cancel Subscription' or 'Cancel Trial' button on the subscription management screen, then your App Store subscription will not be automatically renewed once over. This manual with screenshots is also available on the Apple Support page: https://support.apple.com/nl-nl/HT202039. Please kindly contact our support team at support@bpmobile.com if you experience difficulties in canceling your app subscription. We will be happy to assist you.

holander6 ,

Oplichters

Werkt niet

Abonnementen

Vrienden zoeken
Krijg volledige toegang tot onze GPS tracker!
Gratis proefperiode

Informatie

Provider
BP Mobile LLC
Grootte
71.8 MB
Compatibiliteit

Vereist iOS 11.2 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Arabisch, Bokmål Noors, Catalaans, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Maleis, Oekraïens, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Thai, Trad. Chinees, Tsjechisch, Turks, Vereenv. Chinees, Vietnamees, Zweeds

Leeftijd
4+
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. Premium € 8,49
  2. Vrienden zoeken € 77,99
  3. Vrienden zoeken € 62,99

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou