Screenshots

Description

Sherbimi me i ri i vene ne dispozicion nga BABOON per ti bere jeten me te thjeshte motorristeve.

Shperndaj ushqimin ne pikat e sakta ku ndodhet klienti, pa patur nevoje per telefonata dhe sqarime te shumta.

Bej login te restoranti dhe shijo lehtesite e reja qe te ofron aplikacioni Baboon Motorist.

Mund te kontrollosh ne cdo moment te gjitha porosite e dites dhe te shikosh LIVE Statuset e porosise :Pranuar, Derguar, Refuzuar.

Navigacion ne kohe reale per tek klienti, adresa ekzakte e pasqyruar ne Maps.

What’s New

Version 1.1

- New management for push notification
- Built with latest iOS SDK
- Improved performance

Information

Provider
ENG GROUP SH.P.K
Size
33 MB
Compatibility

Requires iOS 11.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like