iPhone Screenshots

Description

Prva zvanična Bus Plus aplikacija omogućava Vam da putem svog mobilnog telefona dobijete informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju u realnom vremenu. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje vozila u dnevnom saobraćaju za sve linije koje nailaze na određenu stanicu.
Odabirom nekog od prikazanih vozila na mapi prikazuje se opis tipa vozila (npr. autobus, zglobni autobus, trolejbus...), naziv linije na kojoj vozilo saobraća i ikonica koja ukazuje da li je vozilo opremljeno rampom za pristup invalidskih kolica ili ne.

Podaci koji se dobijaju preko Bus Plus aplikacije predstavljaju indikativne informacije zasnovane na poslednjem registrovnom statusu vozila u okviru Integrisanog tarifnog sistema javnog prevoza u Beogradu. Pored toga što su preduzete sveobuhvatne mere u cilju dobijanja što preciznijih podataka, odstupanja od stvarne situacije na terenu su moguća usled tehnološko-operativnih ograničenja celokupnog sistema za informisanje putnika. S toga pružalac usluge ne snosi odgovornost za eventualne posledice koje bi korisnik mogao pretrpeti zbog informacija dobijenih putem ove aplikacije.

Pri korišćenju aplikacije, mogu Vam biti naplaćeni troškovi prenosa podataka mrežnog operatera.

Bus Plus Beograd aplikacija je jedina zvanična aplikacija Bus Plus sistema. Pružalac usluge ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Provider
Apex Solution Technology doo Beograd
Size
14 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like