Eco Partners 4+

Recycling Guide

STUDIOWEB.BG

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Апликация за рециклиране

Колко пъти сте се намирали в ситуация на затруднение по отношение на това в кой от цветните контейнери трябва да изхвърлите дадена опаковка? Често - и то въпреки желанието да “направите правилното нещо”. Липсата на достатъчно и достъпна информация по темата за разделното събиране на отпадъци от опаковки може да бъде обезкуражаваща, но приложението на Еко Партнърс е тук, за да попълни тези пропуски.

Разработено от водещ екип в оползотворяването на отпадъци от опаковки, приложението ангажира вниманието на социално отговорния потребител, правейки го част от дългия и сложен процес по рециклиране. Запознавайки по-широк кръг от хора с процеса на разделно събиране на отпадъците от опаковки, приложението на Еко Партнърс всъщност улеснява основната задача. Ето и как работи:

СКАНИРАНЕ
При сканиране на баркода върху която и да е опаковка в приложението получавате подробна информация относно материала на дадената опаковка, съответно и може ли тя да бъде изхвърлена в някой от цветните контейнери - респективно, ако това е възможно, в кой точно. 

Ако баркодът не е част от нашата база данни, то лесно може да бъде добавен от потребителя. Баркодът от опаковката трябва да се сканира, след което се потвърждава в системата желанието да се добави към вече съществуващия списък – въвежда се име на продукта, материал и снимка на опаковката.

ЛОКАЛИЗИРАНЕ & СИГНАЛИЗИРАНЕ
За да е от още по-голяма полза за потребителите си, приложението си служи с локацията на устройството, от което се използва, за да изчисли къде може да бъде открит най-близкият контейнер на Еко Партнърс в общините, обслужвани от организацията. В допълнение към това, съвсем улеснено е и подаването на сигнали за вече локализираните контейнери.

ПРАВИЛА
Повишената информираност стои в основата на приложението, ето защо за всеки потребител е достъпен и кратък образователен гайд, който да напомня какво може и не може да се изхвърля в цветните контейнери; какви стъпки да бъдат изпълнени преди изхвърляне на дадената опаковка и къде.

What’s New

Version 3.2.0

Improvements

App Privacy

The developer, STUDIOWEB.BG, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Буквеница Безплатно
Games
Genica News Mobile
News
ZinZin
News
THERMAvillage SPA & SPORT
Business
Best Driver Pro
Business
SkinLab
Utilities

You Might Also Like

FoodOBox
Lifestyle
Chill Dog Friendly
Lifestyle
LUNAR Festival of Lights
Lifestyle
Studio24.bg
Lifestyle
iLoveBulgaria
Lifestyle
Reservation.Studio
Lifestyle