Screenshots

Description

zzp'ers, freelancers en alle andere ondernemers, opgelet!

Nederland is weer een app sensatie rijker!

Na de gratis berichten- en social media apps is er nu de GRATIS M-factuur app. De M-factuur app is een GRATIS mobiele factuurdienst voor heel Nederland, welke uitermate geschikt is als "handy to use" factuurtool voor ondernemers, maar ook voor particulieren.
Een mobiele factuurmaker, betaalautomaat en boekhoudtool in 1!

Met de app kun je ONBEPERKT en SUPERSNEL op je mobiel factuurtjes
maken, appen en delen. Van factuur t/m betaling al in 1 min!

DIRECT factureren naar de mobiel van je klant!
dat is het device!
En niet meer alleen naar email adressen factureren!

De M-factuur app is een aanrader voor iedereen die snel en mobiel zaken wil doen! Het staat voor supersnel flitsfacturen sturen voor wie boter bij de vis wil! En voor snelle deals met een directe garantie van betaling! Factuurtjes maken en sturen doe je niet meer in de avonduren na het werk, thuis, achter je bureau, maar doe je direct na oplevering, in de auto, op een terrasje, in je pauze of tijdens het werk.
Elke app gebruiker heeft met de app een eigen mobiele factuurbox in handen waarnaar andere app gebruikers, en bedrijven hun facturen kunnen sturen. Met deze handige factuurdienst kunnen gebruikers gewoon nog naar email adressen factureren. Maar t liefst sturen ze hun factuur direct naar de mobiel van andere app gebruikers. Een groot pre hiervan is dat gebruikers elkaar in de app gemakkelijk kunnen opzoeken op bedrijfs(naam) of adres om elkaar te factureren. Zo hoeven ze geen (vaak ingewikkelde en steeds wijzigende) mailadressen meer te hebben van hun klanten en hoeven ze nooit meer naar volle of verkeerde (SPAM) mailboxen te factureren.

Met M-factuur weet je zeker dat facturen aankomen, gelezen en betaald worden!

Voor elke factuur is een IDEAL betaaloptie opgenomen in de app. En er is ook een handige check om te weten of je factuur is aangekomen en gelezen door je klant. Wanneer klanten direct via de app betalen, kan je dat direct terug zien in je factuurbox. Je hoeft dus niet meer op je BANK te wachten tot deze de transactie heeft doorgevoerd. Handig voor snelle deals! Ook worden app gebruikers met alerts en push berichten op de hoogte gehouden van inkomende facturen en zelfs herinneringsfacturen. Redenen genoeg dus om te stellen dat de M-factuur app de nieuwe factuurstandaard is voor alle ondernemers in Nederland. Betalen voor het maken en opslaan van facturen is met deze app verleden tijd.

Alles-in-1 boekhoudtool:
De app is meer dan een mobiele factuurmaker alleen. Het is echt een alles-in-1 boekhoudtool, vooral voor ondernemers. De APP biedt haar gebruikers een appbook aan waarin alle facturen op afzendersnaam en klantnaam worden gesorteerd en bewaard.
Je kan zelfs eigen factuurboxen aanmaken en daarin je facturen per project of groepsnaam laten opslaan.

Factuurboxen delen:
Een wel heel interessante functie in de app is het real-time kunnen delen van zelfgemaakte factuurboxen met andere app gebruikers. Je factuuradministratie dus real-time kunnen delen met je vrienden, je vrouw, je boekhouder, je baas, je werknemers, collega's etc. De mogelijkheden zijn enorm. Deze dienst biedt haar gebruikers zelfs ook een eigen mobiele boekhouder aan voor in de app. Met hem kun je real-time en geheel mobiel al je bedrijfsgegevens en factuurboxen delen. Hij verzorgt al je aangiften omzetbelasting en
Inkomstenbelasting. Ook maakt hij een mobiel jaarverslag voor je op welke je
in de app per jaar kan inzien.

En meer….
Alle pdf facturen uit je mailbox en papieren kassabonnen zijn aan de app toe te voegen en GRATIS op te slaan in de Cloud. Ook deze facturen worden automatisch ingeboekt in slimme factuurboxen.
Ook kun je elke factuur box live laten controleren op een zelfgekozen budget.
Handig om bijvoorbeeld je projectkosten en materiaalkosten niet uit de hand te
laten lopen. Meer opties zullen snel volgen.

Download de app en laat je verrassen!

What’s New

Version 1.0.7

Facturen kunnen nu ook als UBL-bestand geëxporteerd worden. Daarnaast kan de laatst verstuurde factuur verwijderd worden en biedt de app mogelijkheden facturen te crediteren.

Information

Provider
de nationale M-factuur
Size
28.4 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like