Mobilize Me 4+

Arosii A/S

Designed for iPad

    • 3.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Mobilize Me er en brugervenlig kalender med billeder, tidsmarkør og flere funktioner, der alle hjælper borgere med kognitive forstyrrelser (f ex ADHD, autisme og demens). På www.youtube.com/user/mobilizem kan du finde udførlige guider i form af videos eller PDF.

Mobilize Me består af to dele:
1. Dagskalender - som bruges af de primære brugere til at se deres hverdag med billeder, timere og dagsrutiner.
Dagskalenderen følger den primære bruger og er derfor lavet specielt til iPhone, sådan at rutinerne lige er at finde i lommen.

2. Planlægning - bruges af de sekundære brugere (støttepersoner) til at bruger til at stille dagskalenderen op.
Planlægningen sker kun fra iPad eller vha vores Webinterface til PC/MAC pc’er.

Mobilize Me er en service målrettet mod borgere med behov for en klar og visuel struktur, og hvor der er et behov for deling af information mellem borgerne og deres støttepersoner.

Mobilize Me placerer borgeren i centrum og lader alle støttepersoner hjælpe hinanden effektivt med at levere en høj faglig indsats i forhold til den enkelte borger.

Med Mobilize Me kan støttepersonerne i fællesskab lave en visuel struktur, som de løbende kan følge op på:
Hvad fungerer og hvad bør gøres anderledes? Når rutinerne er på plads, kan man efterfølgende koncentrere sig om det pædagogiske arbejde. Mobilize Me er opbygget, så det er nemt at håndtere problemstillinger, der opstår ad hoc omkring borgeren. Mobilize Me samler trådene og sørger for at aktiviteter ikke overlapper eller konflikter.

Mobilize Me er især relevant for:

* Specialinstitutioner, bostøtte og skoler, hvor der er flere, som er i kontakt med borgere, der har et behov for tydelig visuel struktur med piktogrammer for at få deres hverdag til at fungere.
* Almene folkeskoler som har behov for et værktøj til at inkludere svage elever.
* Organisationer som ønsker at støtte borgere i eget hjem, så borgerne kan blive mere selvhjulpne og få højnet deres livskvalitet.

What’s New

Version 2.26.0

Jeps, så er den her. I denne version har vi lavet en læs-op funktion i Mobilize Me. Det betyder, at du kan få læst titler, noter og billedetekster op, når du bruger værktøjet. TTS funktionen (tekstoplæsning) aktiveres via brugerens personlige indstillinger.

Derudover har vi lavet nogle små fejlrettelser og forbedringer, som vi også håber, at du bliver glad for.

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Anineoh ,

Ok hjelpemiddel

Dette er en app som er enkel i bruk for de som trenger oversikt over hva som skjer hverdag. Enkel å finne frem i og en kan ikke se mer en 14 dager omgangen.
Eneste jeg savner er en app til admin. He må vi logge inn på en PC noe som gjør det tungvint når en er ute å reiser. Hadde det vært en app for admin så kunne en brukt telefonen eller iPad å lagt det inni kalender.
En ide å komme med det??

App Privacy

The developer, Arosii A/S, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education