Screenshots

Description

Skal du på ferie eller på forretningsrejse til udlandet og taler du ikke det lokale sprog? Når du er i et fremmed land, bevæger du dig i et fremmed miljø, men alligevel skal du købe ind i forretninger, spise på restauranter, finde indkvartering, leje en bil eller gå ud i byen om natten. Derfor er Rejseparlør en nødvendig hjælper i alle lande, hvis lokale sprog du ikke behersker. Desuden bliver lokalbefolkningen altid glade, når man i det mindste forsøger at tale med dem på deres eget sprog.

Med engelskkundskab kan du tale i 89 lande, med tysk i 10 lande, og med italiensk i næsten 7 lande, men med Rejseparløren kan du faktisk tale overalt i verden.

Med den komplette pakke af Rejseparløren, der indeholder 22 sprog, kan du kommunikere i cirka 215 lande (se http://www.ismartphrase.com/anvendelse-rejseparloer-stater). Du har ikke længere behov for hverken rejseguider eller ordbøger.

Enhver rejseparlør er inddelt i 31 temaer, der ofte bruges både på rejser og i hverdagen (fx hilsner og introduktioner, vejr, offentlig transport, bespisning, indkvartering, bank).

De enkelte temaer indeholder sætninger (sætninger eller ord), der er udarbejdet af indfødte. Spektrummet af temaer dækker de mest almindelige situationer, som du kan støde på under dine rejser. Disse sætninger kan du ikke kun læse, men også lytte til, så det bliver nemt at lære udtalen. Hvis du alligevel ikke tør at tale, kan du afspille sætning og applikationen vil 'tale' for dig.

Prøv GRATIS og uden yderligere forpligtelser hvordan applikationen fungerer og alt, hvad den indeholder. Når du får lyst, kan du direkte fra applikationen købe lydoptagelser fra dit valgte sprog eller hele pakken af rejseparløren med det samme på alle sprog.

Efter du har købt de enkelte sprog eller hele den favorable samlede pakke, er sætningerne klare til at blive hentet til din iPhone, iPad eller iPod touch. Derefter behøver du ikke at være online – sætningerne har du altid til rådighed. De enkelte rejseparlører kan være lidt forskellige fra hinanden, på grund af særlige kendetegn ved det omtalte land (geografiske, gastronomiske, kulturelle osv.).

I alle sprog finder du følgende 31 temaer:
* ALMINDELIGE UDTRYKER
* HILSNER OG PRÆSENTATION
* SPØRGESMÅL OG ALMEN SPØRGESMÅL
* MODSÆTNINGS ORD
* HOTEL, INDKVARTERING
* RESTAURANT
* MORGENMAD
* FORRETTER
* SUPPER
* KØD
* PEIXE E FRUTOS DO MAR
* TILLÆG
* GRØNSAGER OG SALATER
* FRUGT OG DESERT
* DRIKKEVARE
* KLAGER
* REJSE MED TOG
* REJSE MED FLY
* SEJLTUR
* REJSE MED BYTRAFIK
* TAXA
* BILUDLEJNING
* BESIGTIGELSE AF SEVÆRDIGHEDER
* UNDERHOLDNING OG KULTUR
* FORRETNINGER OG SERVICE
* BANK
* POST
* TELEFON
* DATO, TID OG VEJR
* TAL
* NØDSITUATIONER

Hver rejseparlør indeholder cirka:
* 600 sætninger (afhænger af det konkrete sprog)
* 30 minutters optagelse
* 770 unikke ord (ordforråd)

What’s New

Version 3.1

Thank you for your feedback - we process all of them.

* optimalization for iOS 9
* new function in the application
* minor improvements in the application

If you have any comments, send them support@euvit.com please. That is only way to let us know. We appreciate your positive reviews.

Information

Provider
Euvit, s.r.o.
Size
64.4 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Danish

Age Rating
17+
Unrestricted Web Access
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Hele sættet 219,00 kr
  2. Fransk 33,00 kr
  3. Italiensk 33,00 kr

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like