Beskrivelse

Appen optimerer automatisk opladningen af ​​din elbil til de timer på dagen, hvor strømmen er billigst og mest klimavenlig.

OPLAD DIN ELBIL + PLUG-IN HYBRID AUTOMATISK


True Energy Appen er en app til at Smart Charge din elbil. Via appen kan du automatisere din opladning, via laderegler, så du kan have forskellige klar-tidspunkter om det er hverdag eller weekend. Udover at styre din bil, kan du også styre dit Smart Home med integrationen til IFTTT. Så kan du sætte vaskemaskinen til at køre, når strømmen er billigst og grønnest.

AUTOMATISK OPLADNING AF ELBIL
Hvis du ejer en elbil, så har du muligheden for at tilføje den i appen, indstille hvornår at du ønsker at bilen skal være klar om morgenen, og så vil appen automatisk oplade på det mest optimale tidspunkt. Det eneste du skal gøre, er at tilføje din bil og din ladeboks, og så klarer appen resten. Det kalder vi Smart Charge.

TJEN PENGE MENS DU SOVER
Mens din elbil oplader om natten, så hjælper den til med at balancere elnettet. Det foregår ved at appen tænder og slukker for opladningen af korte intervaller. Det kan lyde kompliceret, men det foregår alt sammen automatisk, og når du kommer ud til en fuldt opladet bil om morgenen, så kan du glæde dig over at have tjent penge på at oplade din elbil mens du sov, samtidig med at du medvirker til at reducere behovet for fossile kraftværker.

KABELRABAT™
Som tak for at din elbil hjælper til med at balancere elnettet, og derved reducerer behovet for fossile kraftværker, så modtager du Kabelrabat™. Det er en rabat på din elregning som afregnes efter, hvor meget du har opladet den givne måned. Jo mere du oplader, jo mere tjener du.

SMART HOME
Udover at kunne styre bilen, så har du også muligheden for at koble dine smart devices op til appen. Derved kan du styre, at din vaskemaskine f.eks. kun skal køre når strømmen er billig, og at dine HUE-pærer skal lyse grønt når CO2-udledningen er lav. Mulighederne er mange, og styres via IFTTT.

SPØRGSMÅL?
Hvis du har nogle spørgsmål, så kan du skrive til vores kundeservice via chat i appen og vores hjemmeside.

Nyheder

Version 3.0

True Energy Appen er den foretrukne app til at Smart Charge din elbil. Via appen kan du automatisere din opladning, via laderegler, så du kan have forskellige klar-tidspunkter om det er hverdag eller weekend. Udover at styre din bil, kan du også styre dit Smart Home med integrationen til IFTTT. Så kan du sætte vaskemaskinen til at køre, når strømmen er billigst og grønnest.

▶ Hvad er nyt i version 3.0
- Nyt app-design
- Ny elpris-widget
- Ny widget til opladningsplan

Vurderinger og anmeldelser

3.0 ud af 5
3 vurderinger

3 vurderinger

App-anonymitet

Udvikleren, TrueEnergy Aps, har angivet, at fremgangsmåder vedrørende app-anonymitet muligvis inkluderer håndtering af data som beskrevet nedenfor. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Data, der tilknyttes dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet og tilknyttet din identitet:

  • Kontakt­oplysninger
  • Bruger­indhold
  • Id'er

Data, der ikke er tilknyttet dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet, men de er ikke tilknyttet din identitet:

  • Sundhed og fitness
  • Lokalitet
  • Bruger­indhold
  • Diagnostik

Fremgangsmåder vedrørende anonymitet kan variere, f.eks. baseret på de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Måske kan du også lide