Screenshots

Description

Permireso Qytetin vjen si ide e qeverise shqiptare per tju ardhur ne ndihme te gjitha bashkive, ku cdo bashki do te kete aplikacionin e saj nga ku qytetaret te mund te dergojne ankesat e tyre.

Qyteti yne ka nje numer te madh problemesh te cilat ne i shohim dhe i prekim cdo dite. Jemi te ndergjegjshem qe jo te gjitha jane ne vemendje apo mund te identifikohen nga institucionet perkatese. Per te zgjidhur sa me shpejt problemet dhe per te afruar qytetarin me institucionin e bashkise eshte krijuar “Permireso Qytetin”. Ketu qytetari mund te dergoje ankesen ne menyre elektronike direkt nepermjet kompjuterit apo celularit te tij dhe te marri pergjigje sa me shpejt per problemin.

What’s New

Version 2.0

Versioni i perditesuar i aplikacionit:
1. Permiresime te dizajnit
2. Performance me e mire
3.Thjeshtesimi i hapave per dergimin e ankeses
4. Permiresime ne performance dhe bugfixing

Information

Seller
Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit
Size
24.2 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Agjencia Kombetare e Shoqerise se Infromacionit
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like