iPad Screenshots

Description

Spillet til den første læserejse!
Denne app samler fem spil, som tager de yngste skolebørn (og store børnehavebørn) på tur igennem alfabetet. Målet er, at børnene lærer alfabetets bogstaver og lyde for til sidst at prøve at læse simple ord som is og bil.

Læserejsen hjælper børn i deres første møde med bogstaver og lyde. Fokus i spillene er på læring. Spillene lægger vægt på gentagelse, men også på at udfordre børnene. Hvert spil bliver sværere jo mere man har spillet og jo længere man er kommet i spillet.

Spillet er produceret til dansk og med dansk tale.

Læserejsen er helt gratis.

Baggrunden for Læserejsen
Læserejsen er et undervisningsmateriale, der er udviklet til at understøtte den første læseindlæring i 0. klasse. Den er udviklet som en del af et forskningsprojekt på Center for Læseforskning på Københavns Universitet.

Læserejsen består af fem spil. I Spil 1 træner barnet bogstavernes navne og i Spil 2 bogstavernes lyde. I Spil 3 skal barnet matche billeder med de samme lyde, mens barnet i Spil 4 skal sætte lydene sammen til ord. I Spil 5 prøver barnet at læse korte ord.

I Læserejsen følger barnet hvert bogstav gennem spillene. Barnet skal fx spille med bogstavet a i Spil 1 for at kunne spille med det i Spil 2 osv. Når barnet har fulgt et bogstav gennem de fem spil, må barnet tilbage til Spil 1 og spille med et nyt bogstav. Det er altid muligt at vende tilbage til Spil 1 og lære et nyt bogstav.

Bogstaverne introduceres i en sådan rækkefølge, at barnet relativt hurtigt kan prøve at læse korte lydrette ord fx is og by.

Læserejsens målgruppe er børn, der skal tilegne sig de allerførste læsefærdigheder.

Læserejsen er udviklet som en del af et forskningsprojekt på Center for Læseforskning på Københavns Universitet. Udviklingen er finansieret af Undervisningsministeriet.

God fornøjelse!

What’s New

Version 1.10

Tilpasset seneste iOS.

Information

Provider
Tekstur.dk
Size
97.7 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPad.

Languages

English, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Malay, Norwegian Bokmål, Polish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Swedish, Thai, Traditional Chinese, Turkish, Vietnamese

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like