Screenshots

Description

****** Nieuw: Plus500 handleiding toegevoegd! ******

De app ‘Aandelen Kopen’ is voor iedereen die wil leren aandelen kopen en wil beleggen op de aandelenkoersen. Leer hier hoe u aandelen kunt kopen via een hefboom, bekijk actuele aandelenkoersen en ga aan de slag met aandelen kopen en verkopen. Alle informatie die u nodig heeft om met kleine bedragen te kunnen handelen in aandelen vindt u in deze app ‘Aandelen Kopen’.

Handelen met kleine bedragen wordt ook wel CFD handel genoemd. Een Contract For Difference (CFD) is een contract tussen een koper en verkoper. Hierbij wordt afgesproken dat de verkoper het verschil betaalt tussen de openingsprijs en de sluitingsprijs. CFD is een beleggingsinstrument met een hefboomwerking waarbij u als belegger bij zowel een stijgende als een dalende koers financieel voordeel kunt behalen. Met CFD beleggen kunt u dankzij de hefboom meer aandelen kopen op de aandelenbeurs dan bij het traditionele beleggen.

Wilt u eerst uitleg over hoe aandelen kopen? Volg dan de cursus aandelen kopen en leer in een paar korte stappen de beginselen van CFD aandelen handelen. Met deze app ‘Aandelen kopen’ leert u hoe u op de beurs online aandelen kunt kopen met kleine bedragen vanaf 100 euro. Zo kunt u onder andere handelen op de AEX beurs en Bel20 beurs.

U vindt in deze app ‘Aandelen Kopen’ praktijkvoorbeelden over hoe winst is behaald met het handelen in aandelen via CFD´s op de AEX index en Bel20 index. Daarnaast worden enkele tips gegeven waarmee u tijdens het beleggen uw risico´s kunt beperken.

U kunt alle aandelenkoersen van de AEX index en Bel20 index volgen, inclusief een live grafiek met daarin het actuele koersverloop van aandelen aan deze indices. Alle aandelen zijn overzichtelijk weergegeven zodat u meteen kunt beslissen in welk aandeel u wilt handelen.

Tot slot kunt u een aantal online brokers met elkaar vergelijken waarna u bij een van deze brokers online beleggen kunt door middel van een beleggingsprogramma.

Hierbij de belangrijkste onderdelen van deze app ‘Aandelen Kopen’ op een rijtje:

· Volg de cursus over het handelen in aandelen op de AEX index, Bel20 index en overige.
· Krijg advies in het aankoopproces van aandelen.
· Leer van ervaringen van andere beleggers.
· Bekijk actuele aandelenkoersen van alle aandelen in de AEX index en de Bel20 index.
· Elk aandeel wordt door middel van een koersgrafiek weergegeven
· Vergelijk online brokers met elkaar.

Wij wensen u met deze app ‘Aandelen Kopen’ veel plezier en succes toe!

What’s New

Version 2.0.1

- bugfixes

Information

Provider
AdsVentures Internet Media B.V.
Size
15.6 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like