Installatør 4+

- Gjør deg til proff

Loining Partners

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Fagpersoner innen elektrofaget kan ved hjelp av denne appen bli opplært til raskt å kunne svare på gode teoretiske spørsmål som danner rammene for administrative vurderinger. Teorien dekker gjeldende lover, overordnede arbeidsmetoder og spisser tankesettet. Teorien bygger også opp et fundament av grunnleggende forståelse innen elektrofaget.
Opplæringen vil gi et godt grunnlag for å kunne bestå den kvalifiserende delene av installatørprøven, og kunne ta arbeidsoppgaver som fagansvarlig (FA) elektro, eller være stedfortredende. Denne teoretiske opplæring er også passende for den videregående skolen.
Appen er bygget opp slik at den passer for selvtrening til kvalifiserende del av installatørprøven og kan brukes som en del av undervisningen i skoler og kurssenter.
Kvalifiserende del må bestås for å kunne gå opp til heldagsprøven for installatører.
Spørsmål og svar, viktige elementer fra normer og forskrifter som må besvares på kvalifiserende del av installatørprøven. Igjennom flervalgspørsmål med opplæring i riktige svar, vil du klare å bestå din kvalifiserende prøve. Appen inneholder også 3 forskjellige standardprøver som kan tas flere ganger. Standard prøver vil si at disse er eksempler på prøver som er gitt med 100 spørsmål som må besvares på 2 timer. 75% rett er bestått.
Lærere/instruktører kan sette sammen sine egne prøver og invitere til disse.
I denne appen kan du øve på spesifikke deler av spørsmålene. NEK 400, HMS, installatør, bedrift og lover og forskrifter. Lover og forskrifter er delt inn i IK (Internkontrollforskriften), FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg) og AML (Arbeidsmiljøloven). I tillegg er det lagt til spørsmål innen LOK (Landsoverenskomsten mellom LO og NHO for arbeidere), LO/NHO (Bedriftenes avtaler).
Appen inneholder quizhistorikk som viser dine beste resultater og de tema du har jobbet med. Det finnes også en liste over alle de forkortelser du trenger å kunne under kvalifiserende del av installatørprøven.
Aktuelle spørsmål er samlet fra faglige kontakter og fagmiljøer i Norge og oppdateres stadig med nye spørsmål med svaralternativer som sendes inn gjennom kontaktskjema i appen.

What’s New

Version 2.27

Bug fixes and performance improvements.

App Privacy

The developer, Loining Partners, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Trainor
Education
Strømulykke
Reference
Lærlingbevis
Education
Jegerprøvetentamen (Norge)
Education
Fagbrev
Education
Dive In!
Education