Screenshots

Description

Dacă foloseşti deja monitorizarea mediaTRUST pentru compania ta sau brandul tău şi ai acces la platformă, aplicaţia mediaTRUST app ţi se potriveşte perfect! Acum poţi verifica apariţiile media direct în telefonul tău.

Ai vrea să fii conectat la discuţiile despre produsele tale sau din industrie, înainte să ajungi la calculator? Cu mediaTRUST app vei avea acces mai rapid la rezultatele monitorizării şi, în consecinţă, poţi reacţiona rapid, inclusiv pentru social media, dacă o astfel de nevoie apare.

Cu mediaTRUST app poţi chiar să asculţi articolele!

Îţi plac podcast-urile şi audio book-urile? Ai uneori nevoie de o pauză de la lectura îndelungată pe ecranul computerului la locul de muncă? Cu aplicaţia mediaTRUST nu trebuie să citeşti toate materialele monitorizate - le poţi şi asculta! Este nevoie doar de activarea opţiunii LISTEN (ASCULTĂ) ce însoţeste un anumit material.

Criză potenţială de imagine? Cu mediaTRUST app, vei fi primul care află!

Doar activează alertele PUSH şi vei afla imediat ce se întâmplă în media – direct în smartphone-ul tău. mediaTRUST app te va alerta dacă sunt noi apariţii în social media, în paginile de internet, în presa scrisă sau pe posturile radio sau de televiziune.

Poţi gestiona rezultatele media chiar aici şi chiar acum

Poţi reacţiona imediat la discuţiile din social media, împărtăşi rezultatele activităţii tale de comunicare cu colegii tăi şi preveni crizele de PR. Poţi de asemenea distribui materialele monitorizate folosind şi alte aplicaţii de comunicare din telefonul tău.

Vezi şi deja ştii…

Datorită codării în culori a titlurilor eşti informat imediat despre sentimentul materialelor monitorizate. Cele colorate în verde sunt pozitive, cu negru cele neutre, iar cele cu roşu conţin un context negativ cu referire la cuvintele cheie monitorizate.

Ştii imediat valoarea fiecărei apariţii!

În acelaşi timp, în imaginea principală a aplicaţiei mediaTRUST, poţi verifica Valoarea Echivalentă de Publicitate (AVE) pentru fiecare material. Aceasta indică valoarea în bani a unui articol sau ştire, ce ar fi trebuit plătită dacă materialul respectiv ar fi fost o reclamă în acelaşi format. Eşti informat de asemenea despre audienţă, acesta fiind numărul de contacte potenţiale a materialului.

Analiza rezultatelor în Modulul Analitic al aplicaţiei mediaTRUST

Cu ajutorul aplicaţiei poţi controla evoluţia actuală a comunicării de PR – utilizand grafice simple poţi verifica numărul şi AVE-ul materialelor din directoare, pentru o săptămână, o lună sau pentru un interval personalizat, dar şi distribuţia materialelor în funcţie de sentimentul acestora.

App Privacy

The developer, Instytut Monitorowania Mediow, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • User Content
  • Identifiers

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like