Zrzuty ekranu

Opis

Nekretnine.rs su najveći oglasnik za nekretnine u Srbiji, sa ponudom od preko 120.000 nekretnina – mesto gde žive vaše kuće i stanovi. Cilj aplikacije je da pomogne onima koji traže savršen dom da ga pronađu brzo, lako i da ostvare kontakt sa prodavcima nekretnina, kao i da pomogne prodavcima da dok su u pokretu postave oglas i oglase nekretninu.

Za lakši pregled nekretnina tu je brz pregled fotografija i galerije sa mogućnošću uveličavanja slika, kao i virtuelni prikaz nekretnina. Brzo i jednostavno možete:
- kontaktirati agencije, investitore i prodavce putem telefona ili SMS-a,
- sačuvati izabranu nekretninu među omiljenima i pristupati joj jednostavno.
Posebno ističemo brz pristup uvek svežim oglasima – način da vidite nekretnine čim se nađu na portalu.

Korisnici mogu pretraživati prodaju i izdavanje: stanova, kuća i poslovnih prostora. Ukoliko žele mogu odabrati stanje objekta, tip objekta koji traže kao i lokaciju – što preciznije to bolje. Za one koji tačno žele cenu i kvadraturu koja im odgovara tu je mogućnost pretrage po ceni i kvadraturi kao i filtriranje oglasa koji su se pojavili samo danas, onim koji imaju samo sliku ili samo virtuelnu turu.

Za prodavce nekretnina tu je mogućnost logovanja kao i postavljanja oglasa koja je povezana sa sajtom nekretnine.rs. Korisnici takođe mogu upravljati oglasima sa svog sajta.

Co nowego

Wersja 1.0.8

Postavljanje oglasa - nova opcija u okviru aplikacije

Prywatność w aplikacji

Deweloper (Ringier Axel Springer d.o.o.) nie podał Apple szczegółów dotyczących zasad ochrony prywatności oraz przetwarzania danych. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z zasadami ochrony prywatności dewelopera.

Brak informacji

Podczas zgłaszania kolejnego uaktualnienia aplikacji deweloper będzie musiał podać informacje dotyczące ochrony prywatności.

Obsługuje

  • Chmura rodzinna

    Po włączeniu Chmury rodzinnej z aplikacji tej będzie mogło korzystać do sześciu członków rodziny.

Podobna muzyka