Capturas de ecrã

Descrição

O retea europeana de statii de alimentare
Suntem exact unde aveti nevoie!

Alimentarea se poate face atat pe teritoriul Romaniei, cat si in Austria, Slovenia, Belgia, Spania, Franta, Germania, Cehia, Ungaria si Luxemburg. Smart Diesel pune la dispozitia clientilor card motorina si card motorina extern, un numar considerabil de statii de alimentare motorina. Si alte tari europene sunt in curs de adaugare la reteaua Smart Diesel , astfel incat la sfarsitul anului sa va acoperim 90% din nevoile de alimentare ** combustibil.

Statiile Smart Diesel sunt pozitionate pe cele mai tranzitate rute de transport, beneficiind de acces facil pentru vehicule de mare tonaj.
Statii de alimentare de ultima generatie

Statiile Smart Diesel sunt prevazute ** pompe de alimentare Tokheim de ultima generatie, ** putere de livrare de aproximativ 130 litri pe minut, specializate pentru alimentarea camioanelor. Fiind dedicate exclusiv autovehiculelor mari, ele reduc considerabil atat timpii alocati procesului de alimentare, cat si costurile.

Folosind si un sistem de distributie si alimentare propriu, Smart Diesel reuseste sa ofere un pret competitiv la carburant prin card de alimentare, fara a face rabat la calitatea motorinei sau la serviciile oferite clientilor nostri.

Card de motorina extern, pentru alimentare oriunde in Europa

Utilizatorii Smart Diesel card de motorina au posibilitatea de a folosi cardurile noastre de alimentare si pe principalele rute de transport europene din diversele tari tranzitate. Va rugam sa contactati Smart Diesel pentru mai multe informatii referitoare la serviciile de alimentare motorina extern precum si pentru reteaua statiilor de alimentare pentru Smart Diesel card motorina extern.

Siguranta in alimentarea ** carburant

Strategic pozitionate, statiile Smart Diesel ofera si un nivel ridicat de siguranta, fiind dotate ** camere de luat vederi de inalta fidelitate, astfel ca intreg procesul de alimentare este monitorizat video iar inregistrarile pot fi prezentate clientilor Smart Diesel, la cerere. Folositi ** incredere carduri carburant marca Smart Diesel.

Smart Diesel SRL
Bulevardul Decebal, nr. 2, etaj IV
310133, Arad, România
Telefon: 0374.204.625 / 0374.204.632
Fax: 0374.204.628
Web: www.smartdiesel.ro

Novidades

Versão 1.1.9

• Îmbunătățiri la trimiterea de informații eronate la nivel de stație
• Modificări necesare pentru funcționarea corectă pe iOS 14

Privacidade da app

O programador, Smart Diesel, não forneceu detalhes sobre as respetivas práticas de privacidade e o envio de dados à Apple. Encontrará mais informação na política de privacidade do programador.

Não foram fornecidos detalhes

O programador terá de fornecer detalhes de privacidade quando enviar a próxima atualização da app.

Suporta

  • Partilha com a família

    Ao ativar a Partilha com a família, a app pode ser utilizada por 6 membros da família.

Mais deste programador

Talvez também goste