Screenshots

Description

Aplicatia Auto Check Center este un instrument indispensabil care stie sa raspunda la toate intrebarile si problemele legate de masina Dumneavoastra.
Fie ca doriti sa gasiti cel mai apropiat service auto, fie doriti sa cereti oferta de pret pentru anumite reparatii, aplicatia Auto Check Center va sta la dispozitie si va raspunde la aceste intrebari.

Aplicatia are functii utile pentru a va ajuta in intretinerea masinii Dumneavoastra, cum ar fi: cautare service dupa locatie sau servicii oferite, cerere oferta de pret, setare de alerte pentru expirarea RCA-ului, ITP-ului, a rovinietei sau alerta pentru expirarea trusei sanitare. Daca apare o problema la masina Dumneavoastra, puteti sa sunati direct din aplicatie cel mai apropiat atelier Auto Check Center.

Despre Auto Check Center:

Unităţile Auto Check Center sunt ateliere auto independente, care se ghidează după următoarele principii: Service individual, caracterizat prin competenţă, consultanţă, rapiditate şi seriozitate – toate acestea la preţuri corecte.
La Auto Check Center puteţi să vă bazaţi pe faptul că, în cazul unei reparaţii sau inspecţii, automobilul Dumneavoastră este întotdeauna pe mâini bune.
Efectuaţi-vă reparaţiile întotdeauna la profesionişti.

What’s New

Version 2.3

- Bug fixes
- Removed RCA, Oferta menus

Information

Provider
NETWORK SYSTEMS SRL
Size
9.6 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like