Screenshots

Description

Portali “Smile Albania” është guida online e ideuar nga qeveria shqiptare për t’iu ardhur në ndihmë turistëve gjatë udhëtimit dhe qëndrimit të tyre në Shqipëri. Në aplikacion gjenden udhëzime për destinacionet turistike dhe ato të trashëgimisë kulturore e historike, aktivitetet dhe zonat më argëtuese, vendndodhjen e qendrave shëndetësore dhe policore në mbarë vendin. Në këtë aplikacion do të mund të zbuloni vendndodhjen e 100 fshatrave të vecuar ndër të tjerë për potencialin e tyre turistik dhe të trashëgimisë kulturore e historike.

Information

Provider
Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit
Size
14.7 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like