Screenshots

Description

“Bibla Shqip” është një aplikacion i krijuar për ju nga Shoqëria Biblike Ndërkonfesionale e Shqipërisë në bashkëpunim me Shoqërinë Biblike Amerikane. Përmes këtij aplikacioni do të keni mundësinë të lexoni Biblën në çdo çast përmes telefonit tuaj. Një mënyrë e shpejtë dhe shumë e thjeshtë për të lexuar nga Fjala e Zotit edhe kur jeni të palidhur me internetin. “Bibla Shqip” përveç përkthimit në shqipen e sotme, ndërkonfesional, “Së bashku” përmban disa nga përkthimet më të vjetra dhe të vyera nga teksti biblik në shqip si përkthimi i Gjon Buzukut, Konstandin Kristoforidhit dhe Vangjel Meksit & Grigor Gjirokastrit. Kështu ky aplikacion nuk është vetëm një mjet i jashtëzakonshëm për të lexuar Biblën, por edhe një ndër të paktat mjete të vlefshme për studiuesit për të parë dhe krahasuar zhvillimin dhe ndryshimin e gjuhës shqipe ndër shekuj.
Të gjitha përkthimet e Konstandin Kristoforidhit u përgatitën nga Xhevat Lloshi.
Pjesët Biblike të Mesharit dhe Dhiata e Re dhe Dhiata e Re e Vangjel Meksit dhe Grigor Gjirokastrit u përgatitën nga Thoma Qendro.

Karakteristika:
-Pamje e veçantë për natën
-Përdorim pa internet
-Kërkim për pjesë apo fjalë kyçe
-Kërkim i shpejtë nëpër vargje dhe kapituj
-Kalim i thjeshtë nga një përkthim në tjetrin

Përkthimet e përfshira:
AL – Bibla Shqip 2018 "Së bashku"
AL1555 - Meshari i Gjon Buzukut-Teksti Biblik
DHRGKK72 - Dhiata e Re Gegnisht Kondtandin Kristoforidhi 1872
ALTKK84 – Libra të Dhiatës së Vjetër të përkthyera në dialektin tosk nga Konstandin Kristoforidhi në 1884 (transliterim nga gërmat greke në latine)
ALTMG27 – Dhiata e Re 1827
PSTOKK1868 - Psalmet Toskërisht - Konstandin Kristoforidhi 1868
ARUM - Evanghelu pi dupi Luka 2013

©Shoqëria Biblike Ndërkonfesionale e Shqipërisë 2017

What’s New

Version 1.1.0010

New Display Settings:
-Adjust Font
-Dark Mode
-On/Off Footnotes & Cross-references
-On/Off Verse Numbers

App Privacy

The developer, Digital.Bible, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

Reference
Reference
Reference
Reference
Reference
Reference

You Might Also Like

Education
Reference
Education
Reference
Education
Education