Hyttetjenester Appen 4+

Nixus AS

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Hyttetjenester er en app for registrerte hytteeiere og hyttebrukere for å melde ankomst til hytta og bestille eventuelle tilleggstjenester.
Når brukerne av appen melder ankomst til hyttene, får brøytefirmaet oversikt over hvor og når det er behov for brøyting.

For å melde ankomst til hytta, åpner du først ordrebilde ved å klikke på ikonet med bilde av en hytte.
Klikk deretter på knappen merket "+ Ny" under teksten "Melde ankomst til hytta". Angi tidspunkt for ankomst og avreise til hytta, antall parkeringsplasser det skal brøytes for dersom brøytefirmaet tillater det.
Skriv hvilket mobilnummer som skal varsles når brøytejobben er utført og klikk på knappen merket "Lagre" for å fullføre bestillingen.

Noen brøytefirmaer tilbyr tilleggstjenester som for eksempel levering av ved til hytta. Disse tjenestene kan bestilles gjennom denne appen.

Tilleggstjenestene vil variere avhengig av hvilke tjenester brøytefirmaet tilbyr. For å bestille ved til hytta, klikker du på knappen merket "+ Ny" under teksten "Levering av ved" og benytt samme prosedyre som ved melding av ankomst

Du kan lese historikken for hver enkelt tjeneste ved å klikke på knappen merket "Historikk" til høyre for hver tjeneste i ordrebilde.

Som hytteeier kan du opprette og fjerne brukerprofiler for andre personer som også bruker hytta.

Appen har en gratis meldingstjeneste for å sende og motta meldinger mellom deg og ditt brøytefirma. For å åpne meldingstjenesten, klikker du på ikonet med bilde av en konvolutt i appens hovedside. Her kan du lese, sende, svare og slette meldinger mellom deg og brøytefirmaet.

Appen har værvarsel fra YR for hytteområdene.

What’s New

Version 3.1.17

Fixed an error with no services.

App Privacy

The developer, Nixus AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity