MiniCRM 4+

MiniCRM Zrt.

Proiectată pentru iPad

    • 4,6 • 9 evaluări
    • Gratuit

Capturi de ecran

Descriere

MiniCRM a zsebedben, hogy ami fontos, mindig nálad legyen. Legyél mindig karnyújtásnyira érdeklődőidtől, ügyfeleidtől. Az applikáció segítségével ügyfeleid, kontaktjaid, üzleti lehetőségeid, teendőid (és még miegymás) kezelése rutin műveletté válik, amit bárhol és bármikor meg tudsz tenni. Egyszerűsítsd a saját életed, töltsd le a MiniCRM appot!

Noutăți

Versiune 4.4.0

- Fixed an issue with contact syncing

Evaluări și recenzii

4,6 din 5
9 evaluări

9 evaluări

Gabor from Hungary ,

határidő beállítás használhatatlan a görgethető naptárral

határidő beállítás használhatatlan a görgethető naptárral, nem lenne megoldható, hogy egy normál naptár jelenjen meg ahol csak a dátumot kell bejelölni és nem a végtelenségig görgetni ? Így az app mellet még egy külön naptárat is meg kell nyitni, hogy lásd, mikor is van, milyen napon a kiválaszott dátum ?
Ezért nem is használom.

Confidențialitatea aplicației

Dezvoltatorul, MiniCRM Zrt., a indicat că practicile de confidențialitate ale aplicației pot include gestionarea datelor conform descrierii de mai jos. Pentru informații suplimentare, consultați politica de confidențialitate a dezvoltatorului.

Date care nu sunt colectate

Dezvoltatorul nu colectează niciun fel de date din această aplicație.

Practicile de confidențialitate pot varia, de exemplu, în funcție de funcționalitățile pe care le utilizați sau de vârsta dvs. Aflați mai multe

S-ar putea să vă placă și

Finanțe
Afaceri
Afaceri
Finanțe
Afaceri
Afaceri