iPhone Screenshots

Description

UTree este o platformă IT dezvoltată de compania Lynx Solutions în colaborare cu Asociația Pando, care găzduiește catalogul online al arborilor urbani din România.
Suntem convinși, că este necesar cunoașterea arborilor din oraș, cu scopul de a arăta multora valoarea lor și pentru a crea o bază factuală solidă pentru discuțiile legate de managementul lor.
Catalogul arborilor este completat de către voluntari - locuitorii entuziaști - care prezintă interes asupra aspectului spațiilor verzi.
Acest catalog al arborilor urbani asigură informații actualizate în mod regulat despre starea arborilor din oraș, poate fi folosit de administrația locală ca un instrument eficient în identificarea arborilor problematici, în desfășurarea unui management de risc pro-activ.


UTree a romániai városi fák online katalógusának helyet adó, a Lynx Solutions informatikai vállalat és a Pando környezetvédelmi egyesület közreműködésével fejlesztett online informatikai platform.
Meggyődősésünk, hogy ismernünk kell a város fáit ahhoz hogy értéküket sokak számára közvetíteni tudjuk és hogy egy szilárd, tényszerű alapot biztosítsunk a kezelésükről szóló vitáknak.
A városi fák online katalógusát önkéntesek – a zöldövezetek állapota iránt érdeklődő lelkes városlakók- töltik fel.
A fák sorsa iránt érdeklődő városlakók illetve a védelmük érdekében ügyködő nem-kormányzati szervezetek ebben a mindenki által szabadon elérhető, online városi fakatalógusban a városi fák megóvása érdekében végzett tevékenységüket támogató eszközre lelnek.

What’s New

Version 1.7

A térképre feltüntettük a kiválasztott városban felvitt fák számát. Amennyiben aktív egy faj szerinti szűrő ezek a száma is fel van tüntetve az összes mellett.

Am adăugat pe hartă numărul total de arbori din oraşul selectat, precum şi numărul arborilor filtrate.

We added to the map the total number of trees in the selected city, as well as the number of filtered trees.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

Information

Provider
Lynx Solutions SRL
Size
44.4 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Hungarian, Romanian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like