WorkoutMate - Maak Workouts 4+

Tom Miedema

    • Free
    • Offers In-App Purchases

iPhone Screenshots

Description

WorkoutMate, jouw ultieme metgezel voor op maat gemaakte fiets- en hardloopworkouts. Deze app is jouw toegangspoort tot een wereld van gepersonaliseerde trainingen, volledig afgestemd op jouw behoeften en fitnessdoelen, en biedt een intuïtieve ervaring die specifiek gericht is op fietsen en hardlopen.

Met WorkoutMate kunnen gebruikers moeiteloos hun eigen workouts creëren. De app biedt je de vrijheid om jouw ideale fiets- en hardloopsessies te ontwerpen, rekening houdend met factoren als afstand, snelheid, intervaltraining en meer.


Standaard Apple Terms of Use zijn van toepassing:
https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/dev/stdeula/

Een van de meest opvallende kenmerken van WorkoutMate is de integratie met de Apple Watch. Door workouts te synchroniseren met je Apple Watch, ontvang je tijdens het fietsen of hardlopen real-time meldingen over belangrijke statistieken zoals hartslag, snelheid en afgelegde afstand. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde trainingservaring, waarbij je directe feedback krijgt om je prestaties te verbeteren.

Of je nu een fervent fietser bent die zijn ritten wil verbeteren of een enthousiaste hardloper die op zoek is naar gevarieerde trainingen, WorkoutMate past zich aan aan jouw behoeften. Het is de perfecte metgezel voor iedereen die gefocust is op het verbeteren van hun fiets- en hardloopprestaties. Met WorkoutMate bereik je jouw fitnessdoelen op jouw eigen tempo en op jouw manier.

App Privacy

The developer, Tom Miedema, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Binairio - Binary Puzzle
Games
FiveWords - 30 seconds
Games
Scorekeeper Watch
Utilities
uniq. - Create uniq. sets
Games