Dva Sunca 17+

Vladan Dobrenov

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Duga porodična tradicija, generacijama s ljubavlju podizani vinogradi, kombinacija savršenih mikroklimatskih uslova i izuzetne istrajnosti da se sa kolena na koleno prenosi naklonost ka ovom lepom ali i napornom poslu su samo neki od epiteta kojima se može opisati podrum porodice Stojković koji datira još iz 1912. god. Vinogradi porodice Stojković se prostiru na severnim padinama Fruške gore u Banoštoru, selu koje se nalazi na samoj obali Dunava pa se zbog blizine reke i refleksije Sunčevih zraka sa površine vode često kaže da je to selo sa dva Sunca.

Već sam polozaj vinograda i priroda oko njih su preduslov da se uz dovoljno ljubavi i truda sa 4 ha može stvoriti 30.000 litara vina vrhunskog kvaliteta. Od sorti grožđa koje su zastupljene u vinogradima proizvode se Italijanski rizling i Šardone od belih, Kaberne sovinjon i Vranac od crvenih i Roze od Muskat Hamburga. Od nedavno porodica Stojković u lepo uređenom prostoru može na degustaciji da ugosti do 50 posetilaca a u planu je izgradnja apartmana gde ce putnik namernik posle domaćih proizvoda i čase vina moći i da se odmori.

What’s New

Version 2.0.0

Nova verzija sistema za lakše naručivanje.

App Privacy

The developer, Vladan Dobrenov, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Lifestyle
Food & Drink
Business
Shopping
Food & Drink
Shopping

You Might Also Like

Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink