eDen Books 4+

Vaš čitački raj

LAGUNA DOO BEOGRAD

    • Free

Screenshots

Description

Vaš čitalački raj.

Ponesite knjigu svuda sa sobom i pretvorite vaš tablet ili telefon u pravu biblioteku.

eDen Books nije samo reader za čitanje knjiga, već i društvena mreža preko koje knjigoljupci mogu da komuniciraju, prate omiljene autore i budu u obavešteni o novitetima ali i preporukama i utiscima drugih korisnika. Aplikacija je besplatna, registracija jednostavna, a omogućuje kupovinu knjiga objavljenih na srpskom jeziku. I to po

50% nižim cenama u odnosu na štampane! Kupljene knjige ostaju trajno u vašem vlasništvu i mogu se čitati na dva različita iOS uređaja.
Ukoliko vam to više odgovara, aplikaciju možete koristiti po principu pretplate – izaberite remium model, platite jedinstvenu cenu i u toku meseca neograničeno čitajte sve knjige u ponudi aplikacije eDen Books!


U okviru podešavanja postoji mogućnost izbora različitih fontova, širine margine, kao i dva moda – dnevni i noćni. Aplikacija nudi i druge opcije: obeležavanje omiljenih citata, pretragu nepoznatih pojmova pomoću ugrađenih Google i Wikipedia alata jednostavnim obeležavanjem reči ili rečenica i izborom pomoćnog menija.

Kao član eDen Books zajednice u prilici ste da filtrirate svoje preference po žanrovima, da dajete ocene i lajkove, skupljate bedževe i razmenjujete poruke sa ostalim članovima. I ne samo to. Imaćete pristup biblioteci korisnih prikaza o knjigama, intervjua sa autorima i drugim zanimljivostima iz sveta knjige. Kreirajte već danas vaš lični čitalački raj uz eDen Books.

What’s New

Version 1.8

Ažurirajte EDEN books i uživajte u novim funkcionalnostima.
Ova verzija uključuje nekoliko rešenja za bagove kao i za unapređenje performansi.

Ratings and Reviews

4.1 out of 5
49 Ratings

49 Ratings

nasuvo ,

Predlog za poboljšanje

Aplikacija bi dobila novu dimenziju i mnogo novih korisnika kada bi dozvoljavala pozajmljivanje knjiga prijateljima (prijateljima u aplikaciji), može i ograničeni broj puta, jednom ili više puta za svaku knjigu (kao što se radi sa klasičnim izdanjima u stvarnom svetu). Ili možete ponuditi kupovinu naslova po ceni štampanog izdanja uz mogućnost deljenja sa prijateljima kroz aplikaciju.

milosstanic ,

Gde sam stao?

Aplikacija ne pamti gde sam stao sa čitanjem! Ovo je smešno!
Nasumično otvara poglavlja. Nekad neće da pokaže meni, tako da ne mogu da izađem iz knjige.
Ne znam zašto sam dao 2 zvezdice.

MiliDzej ,

Nije dobro

App nema opciju kupovine knjiga. Nedopustivo. Ja sam korisnik i kao takva ne želim da se trudim previše i još da ja vama za to plaćam.
Tekst knjiga nije prilagodjen ekranu, moram da se jurim sa njim dok čitam. Nedopustivo sa strane dizajna. Opet, ja vama treba da platim za aljkavo odradjen posao.
Najzad, nemam opciju da pozajmim knjigu nekome, što mogu da razumem sa vaše, biznis strane, ali ako fizičko izdanje mogu da dam nekome na čitanje, hoću da imam tu opciju i za e-izdanje.
Sve u svemu, nezadovoljavajuće.

App Privacy

The developer, LAGUNA DOO BEOGRAD, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Search History
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

BISIS
Books
Geopoetika e-knjižara
Books
Mladinska knjiga PLUS
Books
ebook024
Books
Ohridski Prolog 2
Books
Buharija
Books