iPhone Screenshots

Description

Potrudićemo se da Vam se predstavimo kako bismo Vam približili našu viziju i koncept poslovanja. Kompaniju Kartolend d.o.o. čini tim mladih ljudi, prisutna je na tržištu Republike Srbije od 2015. godine. Prve dve godine smo poslovali kao preduzetnička radnja, da bi se od decembra 2017. godine zbog pružanja boljih usluga i kontinuiranog rasta prekonstruisali u ,,Privredno društvo za proizvodnju promet i usluge KARTOLEND D.O.O.”

Na osnovu svakodnevnog rada na tržištu – distribuciji i prodaji proizvoda namenjenih ugostiteljskim objektima i objektima brze hrane razvili smo jedan poseban sistem pružanja koji danas uspešo posluje sa preko 200 zadovoljnih kupaca.

Naši kupci su: pekare, picerije, restorani, hoteli, mesare, marketi, poslastičarnice, ketering kuće, pečenjare, marketi…

Cilj naše kompanije je da svojim poslovanjem u što većoj meri zadovoljimo potrebe naših klijenata, kao i da na pravi način uštedimo vreme koje bi trošili na nekoliko različitih poziva dok kod nas imate sve na jednom mestu!!!

Naš tim zrači iskustvom i mladošću, tako da obezbeđujemo najbolju i najkompletniju ponudu ambalaže i potrošne opreme za ugostiteljstvo.

Naši proizvodi su ekološki prihvatljivi i poseduju sve potrebne sertifikate o kvalitetu i upotrebi u prehrani i ljudskoj ishrani.Preuzmite našu besplatnu aplikaciju, lako i jednostavno vrišite porudžnine putem vašeg mobilnog uređaja i prvi saznajte sve o novim proizvodima, popustima, promocijama i dešavanjima .

App Privacy

The developer, Dusan Tovarovic, has indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.