mVisitor 4+

Intersoft Technologies

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

S novom aplikacijom mVisitor moći ćete prijavljivati goste u svoje apartmane kroz svega par klikova direktno u eVisitor. Za razliku od uobičajenog načina prijave, sada gost svoje podatke sam upisuje ručno ili skeniranjem dokumenta. Vlasnik može samostalno dodavati i uređivati podatke gostiju. Također uz to dobivate i pristup važnim informacijama za iznajmljivače od strane turističke zajednice.

Budite spremni za nove funkcionalnosti.

What’s New

Version 1.1.0

- Pamćenje unesenog datuma boravka. Kod prijave, datumi boravka OD i DO sada se pamte neovisno o tome da li ste prije skenirali dokumente ili prije unijeli datume. Iznajmljivači su prijavili ovaj nedostatak, jer se datumi boravka OD i DO nisu pamtili prilikom novog skeniranja.

- Kopiranje gostiju. Ova funkcionalnost omogućuje kopiranje podataka gostiju iz već napravljenih prijava u novu listu za slanje. Opcija je iznimno korisna iznajmljivačima kojima se gosti ponovno vraćaju, jer na taj način ne trebaju tražiti od gostiju da dostave iste podatke ili da skeniraju već postojeće.

- Promjena objekta kod slanja prijave. U slučaju da iznajmljivač ima više objekata, a podaci gostiju su greškom uneseni za pogrešan objekt, u tom slučaju moguće je listu gostiju prebaciti na drugi objekt.

- Obavijest o dostupnosti nove verzije aplikacije. Na početnom ekranu aplikacije, u slučaju da postoji novija verzija mVisitor aplikacije, iznajmljivačima se prikazuje obavijest o dostupnosti nove verzije. Klikom na obavijest, iznajmljivača se preusmjerava na online trgovinu gdje može preuzeti noviju verziju mVisitor aplikacije.

- Novosti u aplikaciji. U postavkama aplikacije, iznajmljivači mogu pronaći opciju "Novosti" i vidjeti nove funkcionalnosti koje su implementirane u verzijama. Na taj se način iznajmljivačima daje brži i jednostavniji uvid u sve nove funkcionalnosti aplikacije.

- Generalna poboljšanja sustava.

App Privacy

The developer, Intersoft Technologies, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Travel
Travel
Travel
Travel
Travel
Travel

You Might Also Like

Business
Business
Finance
Finance
Business
Finance