Снимки экрана

Описание

In deze tijd van intellectuele verschraling biedt De Groene Amsterdammer zijn lezers diepgravende verslaggeving, onderzoeksjournalistiek en essays over politiek, maatschappij, cultuur en literatuur van de beste denkers uit binnen- en buitenland. Onafhankelijk en zonder commerciële belangen.

Met deze iPhone en iPad-app heeft u De Groene altijd bij de hand. De app heeft een archief van 30 edities. Plus de mogelijkheid om artikelen die u nog wilt lezen, voor uzelf als bookmarks apart te zetten.

De Groene Amsterdammer verschijnt wekelijks. Het is het oudste opinieweekblad van Nederland, sinds 1877.

Als u al abonnee bent van De Groene Amsterdammer kunt u na inloggen direct gebruikmaken van de app. U kunt als abonnee inloggen met uw emailadres en wachtwoord. Het wachtwoord kunt u vinden in de bevestigingsmail van uw abonnement. Meer informatie over de rechten van verschillende abonnementen op De Groene Amsterdammer vindt u op onze website.

Vragen? Bijvoorbeeld over inloggen? Kijk op www.groene.nl/app voor veelgestelde vragen en antwoorden en voor de contactgevens van onze helpdesk.

Als niet-abonnee is het mogelijk om losse nummers te kopen voor €4,99 (een regulier nummer) of €5.99 (een dubbelnummer). De betaling wordt in rekening gebracht bij uw iTunes account bij bevestiging van de aankoop.

De 30 meest recente edities blijven in het archief beschikbaar in de app. Oudere edities worden uit de app verwijderd. Abonnees kunnen alle edities en jaargangen inzien via www.groene.nl/archief

Als digitaal abonnee heeft u toegang tot de app, alle webartikelen en het historisch archief op onze website. Kiest u het volledige Groene-abonnement, dan ontvangt u alles wat een digitale abonnee ontvangt, plus wekelijks De Groene Amsterdammer thuis, speciale bijlagen en zes keer per jaar De Gids, het oudste literaire tijdschrift van Nederland.

Een abonnement op de app van De Groene Amsterdammer via uw iTunes-account kost €44,99. Dit abonnement geeft u drie maanden toegang tot de app. Na afloop wordt het abonnement automatisch verlengd, tenzij 24 uur voor het einde van de lopende abonnementsperiode de automatische verlening wordt uitgeschakeld. Bij verlenging wordt uw abonnementsgeld binnen 24 uur voor het einde van de lopende abonnementsperiode ten laste gebracht van uw iTunes-account. U kunt abonnementen beheren en automatische verlenging uitschakelen door na het afsluiten van het abonnement naar de Account-instellingen te gaan. Voor het privacy-beleid en de gebruikersvoorwaarden van De Groene Amsterdammer click hier
http://www.groene.nl/pagina/gebruiksvoorwaarden en het privacy/cookie statement http://www.groene.nl/pagina/privacy_cookies van toepassing.

Что нового

Версия 4.0.2

De app bijgewerkt om de nieuwste OS-release te ondersteunen en problemen met lege artikelweergave op te lossen.

Конфиденциальность приложения

Разработчик De Groene Amsterdammer не сообщил Apple о своей политике конфиденциальности и используемых им способах обработки данных. Подробные сведения доступны в политике конфиденциальности разработчика.

Нет сведений

Разработчик будет обязан предоставить сведения о конфиденциальности при отправке следующего обновления приложения.

Поддерживается

  • Семейный доступ

    С помощью семейного доступа приложением смогут пользоваться до шести участников «Семьи».

Вам может понравиться