Снимки экрана (iPhone)

Описание

De Texelhopper App is de app voor openbaar vervoer op Texel. Connexxion rijdt ook op Texel onder de naam Texelhopper. Reizen met het openbaar vervoer op Texel is niet ingewikkeld. Met 130 opstapplekken is elke locatie op het eiland bereikbaar. Bezoekje aan het strand? Gezellig dineren in De Cocksdorp? Met Texelhopper is het allemaal mogelijk!

In deze app plan je je reis van A naar B, reserveer je een rit met een van de kleinere Texelhopper busjes, zie je actuele reisinformatie en kun je contact zoeken met de Klantenservice.

Op Texel rijdt buslijn 28 op vaste tijden met een grote bus een route tussen de veerhaven, Den Burg en De Koog. Voor alle andere bestemmingen reis je met Texelhopper busjes die je brengen van en naar ongeveer 130 haltepalen. Geef aan waar je naar toe wilt en reserveer gelijk (minimaal 30 minuten van tevoren). Je kunt met je OV-chipkaart reizen of verschillende kaartjes kopen.

Что нового

Версия 4.2.2

Bij vertrektijden tonen we nu ook de verwachte drukte/bezetting in de voertuigen.

Конфиденциальность приложения

Разработчик Connexxion Nederland B.V. указал, что в соответствии с политикой конфиденциальности приложения данные могут обрабатываться так, как описано ниже. Подробные сведения доступны в политике конфиденциальности разработчика.

Связанные с пользова­телем данные

Может вестись сбор следующих данных, которые связаны с личностью пользователя.

  • Геопозиция
  • Пользова­тель­ский контент
  • Идентифика­торы

Не связанные с пользова­телем данные

Может вестись сбор следующих данных, которые не связаны с личностью пользователя.

  • Диагностика

Конфиденциальные данные могут использоваться по-разному в зависимости от вашего возраста, используемых возможностей или других факторов. Подробнее

Поддерживается

  • Семейный доступ

    С помощью семейного доступа приложением смогут пользоваться до шести участников «Семьи».

Другие приложения этого разработчика

Вам может понравиться