Снимки экрана

Описание

A Word Training segítséget nyújthat neked a Magyar-Angol vagy Angol-Magyar nyelvtanulásban.

Az idegen nyelveket tanulni nem éppen, a legkönnyebb dolog, de ezt mindenki tudja, aki valaha legalább egyszer nekifutott a témának. Rengeteg munkával, idővel és fáradtsággal jár megtanulni, bővíteni egy-egy új nyelvet. Az alapok elsajátítása után, megfelelő szókincs nélkül, sajnos nem lehet idegen nyelveken kommunikálni.

A Word Training segíthet, már meglévő nyelvtudásodat bővíteni, fejleszteni. A gyakorlás során, kártyákra írt szavak/kifejezések és egy hozzájuk tartozó példamondat található. Ezeket memorizálva bővítheted a nyelvtudásod. Ha tetszik vagy éppen nehezen tudod megtanulni az adott kifejezést, akkor ezek megjelölhetőek, hogy később könnyebben megtaláld azokat.


** Ebben segít a Word Training alkalmazás.

A kártyákkal, amelyek az alkalmazásban vannak, sokkal hatékonyabban és szórakoztatóbban segítenek bővíteni a tudásod vagy éppen ismételni a már megtanultakat. A kártyák segítségével 10 témakörből tudsz választani, amiknek a gyakorlásával A1-A2/B1 szintű megbízható tudásra tehetsz szert. Ez a fajta megközelítés, jobb mintha szószedetből tanulnád meg ezeket. Természetesen ezekkel a kártyákkal is kell tanulni, dolgozni, de mégis szórakoztatóbb egy kicsit.


** Mi található a kártyákon?

A kártyák kétoldalasak. Első oldalon a megtanulandó idegennyelv van, a másik oldalon pedig, ennek a lefordított változata, azonban van lehetőség a fordítottjára.

Minden kifejezés alatt találsz egy példamondatot is, ami segít abban, hogyan használhatod szövegkörnyezetben az adott szót vagy kifejezést. A kártyák tetején látható még az aktuális kategória neve, valamint egy hozzá tartozó piktogram.


** Miért hatékonyabb a kártyás tanulás a hagyományos módszereknél?

- Mivel manapság a mobiltelefon már szinte mindenki kezében vagy zsebében ott van mindig, ezért bármikor tudsz gyakorolni. Amíg bekapcsol a számítógéped, amíg utazol a munkahelyre vagy iskolába, esetleg egy lazább estén a barátokkal vagy pároddal, stb.

- A kártyákat témakörönként tudod módosítani. Megadhatod miket szeretnél gyakorolni, így nem kell a többitől különválogatnod. A sorrend nem rögzített, így soha nem fogsz kétszer ugyan azzal a sorrenddel találkozni.

- A kártyák segítenek az önálló tanulásban. Mivel a saját ütemedben haladhatsz és megjelölheted a problémás kártyákat, így hatékonyabb lehet a tanulás. A példamondatok segítenek abban, hogy a felhasznált szavakat vagy kifejezéseket ne csak megtanuld, hanem szövegkörnyezetben is tudd használni.

- A kártyák, szavak és mondatok szintjén is alkalmazhatóak. A szavak megtanulása után, a példamondat számos lehetőséget kínál a gyakorlásra.


** Jobb-e vagy rosszabb ez a program, mint a Duolingo?

Nem rosszabb és nem is jobb, inkább más, mert más megközelítésből lett kifejlesztve. A két program kiegészítheti egymást. A Duolingo lassan, aprólékosan kikérdezi tudásunkat, a jelenlegi pedig szavak/kifejezések és a hozzájuk alkotott példamondatokkal, próbálja meg tágítani a tudásodat.


** Vedd figyelembe, hogy a Word Training alkalmazás nem tanítja meg a nyelv alapjait!
Amennyiben rendelkezel már minimális nyelvtudással, úgy abban az esetben segíthet neked fejlődni ez a megközelítés.


Amit a Word Training alkalmazás nyújt neked:
- INGYEN 50db kezdő szintű kifejezés és hozzá tartozó példamondat
- INGYEN 50db haladó szintű kifejezés és hozzá tartozó példamondat
- PRÉMIUM lehetőség további kártyák elérhetőségéhez
- Statisztika, hogy milyen gyorsan fejted meg a kártyákat, ezzel ellenőrizve saját magadat

Что нового

Версия 1.2

- Prémium lehetőség bevezetése, további kártyák eléréséhez.
- Állapotsáv eltüntetése, hogy ne zavarja a gyakorlást.
- Megjelölt kártyák törlése egyszerre.
- Kisebb optimalizálások.

Информация

Провайдер
Tamas Balku
Размер
27.7 МБ
Категория
Образование
Совместимость

Требуется iOS 10.0 и новее. Совместимо с iPhone, iPad и iPod touch.

Языки

венгерский

Возраст
Возраст: 4+
Copyright
© Tamas Balku
Цена
Бесплатно
Встроенные покупки
  1. Prémium 229 р.

Поддерживается

  • Семейный доступ

    С помощью семейного доступа приложением смогут пользоваться до шести участников «Семьи».

Вам может понравиться