iPad Screenshots

Description

Geweldige kassa-software voor cafés, bars, restaurants en evenementen.
Uw POS-oplossing voor de horeca voor iPhone / iPod en iPad.
Innovatieve, intelligente POS voor iPad. Gastro-pad is eenvoudig in te stellen en te gebruiken en is een krachtig hulpmiddel voor uw horecabedrijf.

Gastro-pad is een suite met verschillende apps en services die draaien op Apple's premium hard- en software. Wij hebben :

Gastro-pad voor iPad
Gastro-pad Remote
Gastro-pad online dashboard
Gastro-pad KDS
Gastro-pad Client bestelsysteem

Gastro-pad werkt stand-alone of als een server. Installeer het op uw iPad en begin het meteen te gebruiken.
Uw POS-oplossing begint met deze iPad-versie, het hart en de hersenen van het systeem, en regelt al het verkeer van en naar uw apparaten (printers, iPods / iPhones, externe iPads, KDS, cloud). Gastro-pad voor iPad kan natuurlijk worden gebruikt voor elke normale opdracht of gegevensinvoer, maar de echte kracht en snelheid komen binnen wanneer u uw iPhone (of iPod) als een bestelapparaat gaat gebruiken.

Gastro-pad Remote voor iPhone en iPod touch is gratis en verandert uw iPhone of iPod touch in een bestelsysteem voor de ober. Gastro-pad Remote wordt de beste vriend van uw obers. Het is snel, stijlvol en hip. Mensen zullen het bekijken en zich afvragen: "is dit echt een iPod?".
Gastro-pad Remote kan ook worden gebruikt op een iPad. Plaats het strategisch in uw bar of restaurant en bedien uw klant sneller.
Gastro-pad Online Dashboard dat de ‘cloud’ gebruikt. Met Gastro-pad Dashboard kunt u uw verkoop overal in realtime raadplegen, of u nu naast de deur winkelt of op vakantie bent.
Gastro-pad KDS, ons keukenscherm systeem voor iPad en iPhone, instrueert uw chef of barman wat hij moet voorbereiden voor uw klanten. Papierloos, nu ook in uw keuken en bar!
Gastro-pad drukt perfect af op de bonprinters van Epson ™, Citizen ™, Star Micronics ™ en vele andere ESC / POS-compatibele merken. Een bonprinter met uw restaurantlogo aan de bar, of een wifi POS-printer in de keuken.
Wanneer uw dienst is voltooid, kunt u aan het einde van de dag de werkresultaten van uw harde dag werken, printen op uw POS-printer of op uw AirPrint-compatibele printer of, als u bent verbonden met internet, dit verzenden naar uw e-mailadres.
Je kunt je POS-oplossing ook mee naar huis nemen, want het is een iPad, toch? Vanaf nu kunt u uw resultaten zelfs op afstand controleren, omdat u onze Dashboard-app kunt gebruiken met behulp van de ‘cloud’.
Een ander voordeel met betrekking tot normale pc-hardware voor uw POS-oplossing is dat er geen bewegende delen in de iPad zijn, geen fans die stoppen met draaien en uw systeem blokkeren tijdens uw service. U hoeft ook niet te investeren in een server of een dure databaseserver. U hebt geen snelle internettoegang, een back-upplan of een duur contract nodig om de ‘cloud’ te gebruiken.
Er is geen ander systeem dat in de buurt komt van de snelheid, grafische weergave, intuïtief gebruik, leercurve en kosten van onze oplossing. Als u geen iPad hebt, hebt u ook geen Gastro-pad, een gebruiksvriendelijke, verbluffende POS-oplossing voor uw restaurant of café.

What’s New

Version 1.5.41

### Fixed
- Link to webpage was wrong.

Information

Provider
Berend Meijering
Size
57.5 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPad.

Languages

English, Danish, Dutch, French, German, Greek, Italian, Japanese, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk, Polish, Portuguese, Russian, Serbian, Simplified Chinese, Spanish, Swedish, Thai, Turkish

Age Rating
4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like