Screenshots

Description

Min Nationen samler alle nyheter om landbruk, matproduksjon og bosetting på ett sted, slik at du enkelt får oversikt.

I appen kan du følge de emnene og selskapene/organisasjonene du er mest interessert i, og du kan motta push varsler hver gang vi publiserer en ny sak som du følger:

- De viktigste nyhetene. Med Min Nationen er du alltid oppdatert på det som skjer. Vi sender deg pushvarsel på de viktigste nyhetssakene.
- Våre beste saker. Vi samler vårt beste innhold i egne utgaver, som du kan ta frem når det passer for deg.
- Bli din egen nyhetssjef. Skreddersy din nyhetsstrøm etter dine ønsker og interesser. Velg hvilke emner og selskap/organisasjoner du vil følge.
- Få et push varsel hver gang din favorittjournalist publiserer en ny sak og få alt innhold fra denne journalisten i egen nyhetsstrøm.
- Du får tilgang til hele vårt arkiv, helt tilbake til førsteutgaven som kom ut 3.desember 1918.
Morgendagens papiravis kan du lese allerede klokka 20.30 kvelden i forveien og du får et push varsel når den er klar for nedlasting.

Min Nationen er en tjeneste som er forbeholdt våre abonnenter. Du benytter samme brukernavn og passord du bruker for å logge deg på i appen og på våre nettsider.

Har du tilbakemeldinger? Gi oss gjerne ris og ros på post@nationen.no.

God lesning!

Hilsen alle oss i Nationen

What’s New

Version 3.3.0

Vi gjør løpende forbedringer av appen vår for å gi våre lesere en best mulig leseopplevelse. I denne versjonen har vi blant annet videreutviklet #motkultur, hvor vi samler vårt meningsstoff. God lesning!

App Privacy

The developer, AS Nationen, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like