iPhone Screenshots

Description

Relabee er en praktisk APP, der hjælper dig med de mange opgaver, du har som pårørende. Du etablerer hurtigt og nemt dit netværk af hjælpere, og bagefter hjælper Relabee Jer med at få overblik, samle jeres kommunikation, organisere aftaler og uddelegere opgaver. Samtidig får du adgang til professionel støtte.

Du vil ikke længere være helt alene om opgaven!

** Del viden og få overblik **
Der er mange informationer at holde styr på under et sygdomsforløb. Derfor er det vigtig at gemme al viden vedrørende sygdommen et sted. Med Relabee får du en behandlingskalender, der er udviklet netop til at gøre det nemmere at holde styr på aftaler, diagnoser, beskeder, behandlere og behandlinger. Det er også en hjælp, når man skal fortælle nye behandlere eller instanser om forløbet. Med behandlingskalenderen kan du også dele informationen med dit eget netværk, så alle har det fulde overblik.

** Saml dit netværk **
Der er mange praktiske opgaver som venner, familie og nære personer kan hjælpe med for at lette hverdagen. Med Relabee kan du nemt invitere de personer som skal involveres. Du kan koordinere aftaler, dele viden omkring sygdomsforløbet, fortælle nyheder og give beskeder til alle på en gang. Samtidig får netværket mulighed for at byde ind med hjælp i forhold til praktiske gøremål, som madlavning og kørsel.

** Få hjælp til det praktiske **
Med Relabee kan du nemt uddelegere de praktiske opgaver til netværket, så du kan fokusere på omsorgen. Du får en opgavedelingsfunktion, så du kan videregive alle de praktiske gøremål, som skal varetages under et sygdomsforløb. Det gælder alt fra at slå græs, hente medicin, transport til lægen, lave mad og meget mere. Med opgavedelingen kan alle i netværket nemt byde sig til på de opgaver, de ønsker at bidrage med.

** Få målrettet professionel hjælp **
Selvom du som pårørende har et godt netværk, der hjælper dig, kan det være nødvendigt med professionel hjælp. I Relabee får du fremadrettet adgang til en række relevante tilbud fra professionelle behandlere og aktører inden for sundhed, transport, fødevarer og meget mere.
I Relabee vil både kommercielle og frivillige aktører tilbyde dig hjælp, der passer til din specifikke situation.

What’s New

Version 1.7.2

Appen er blevet opdateret af Apple, så den bruger det seneste Apple-signeringscertifikat.

Updates regarding GDPR

App Privacy

The developer, Relabee, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like