iPad-skärmavbilder

Beskrivning

Sanapsis on aikuisneurologisen puheterapian suunnitteluun ja toteutukseen luotu puheterapiasovellus, joka on tarkoitettu laillistettujen puheterapeuttien käyttöön.

Sanapsis tarjoaa puheterapeutin käyttöön laajan valikoiman erilaisia harjoituksia. Sanapsis tarjoaa terapeutille esimerkkejä ja ideoita terapian suunnitteluun sekä materiaalia harjoitusten läpiviemiseen asiakkaan kanssa. Sanapsiksesta löytyy harjoituksia monen tyyppisiin harjoituksiin ja sitä voi hyödyntää niin vaikeasti afaattisten kuntoutujien kanssa kuin lievien kielellisten häiröiden kohdalla.

Jokainen harjoitus sisältää ohjeet siitä, miten harjoitusta käytetään, mitä kannattaa tehtävän aikana observoida ja miten harjoituksesta voi jatkaa terapiassa eteenpäin.

Sanapsis on suunniteltu hyödynnettäväksi puheterapiassa, kuntoutujan ja puheterapeutin yhteistyön välineenä. Sanapsista ei ole tarkoitettu itsenäiseen harjoitteluun. Jos et ole puheterapeutti vaan etsit ohjeita ja neuvoja itsenäiseen harjoitteluun, ota yhteyttä laillistettuun puheterapeuttiin. Otamme aina mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia osoitteessa sanapsis@puheklinikka.net.

Nyheter

Version 3.0

Uutta materiaalia!
Tarkemman kuvauksen löydät blogista www.sanapsis.com/blog.

Information

Leverantör
Puheklinikka NET Oy
Storlek
530.5 MB
Kategori
Medicin
Kompatibilitet

Kräver iOS 8.0 eller senare. Kompatibel med iPad.

Språk

finska

Ålder
Klassificerat som 12+ av följande skäl:
Sporadiskt förekommande/nedtonad medicinsk eller behandlingsinformation.
Sporadiskt förekommande/nedtonad användning av eller referenser till alkohol, tobak eller droger.
Copyright
© 2019, Puheklinikka NET Oy
Pris
1.849,00 kr

Support

  • Familjedelning

    Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverad.

Mer från den här utvecklaren

Du kanske också gillar