Skärmavbilder

Beskrivning

Morsomme aktiviteter for barn 2-6 år. Velg klær for familien til lillebrors dåpsdag. Hjelp Linda å rydde leker, kosedyr og klær når dagen er over. Velg musikk og syng med på fire fine sanger.

HUSET
Det er kveld og barna skal rydde rommet til Linda. Leker, kosedyr og klær skal legges på riktig plass. Også familier som ikke ber aftenbønn vil ha glede av ryddeleken. Det er fint å takke for tingene sine, menneskene rundt seg og dagen som har gått. En fin måte å avslutte dagen på og begynne kveldsritualet.

KIRKEN
Lindas lillebror skal døpes. Barna kan invitere en stor og fargerik familie til dåpsdagen. De kan velge mellom mange fine og morsomme klær. Også familier som ikke døper barna kan ha glede av pynteleken. Mange barn er med å feire dåpsdagen til venner og familie.

SYNG SELV
Lindas familie har laget orkester. Barna kan velge hvem som skal spille. De kan også synge sammen med Linda og orkesteret. Slik blir de kjent med noen sanger som brukes i kirken.

Fine illustrasjoner og trygt miljø.
Fin musikk og morsomme lyder.
Ingen annonser eller kjøp i appen.
Designet for barn i alderen 2-6 år.

Karakterene og miljøet i appen er hentet fra boka ”Linda og den lille kirka”, som deles ut til fireåringer i mange menigheter i Den norske kirke. Boka og appen er utgitt av forlaget Skrifthuset.

Nyheter

Version 1.6

Denne appen er oppdatert av Apple og bruker nå det nyeste Apple-sertifikatet for signering.

- Små endringer og forbedringer

Appintegritet

Utvecklaren Skrifthuset har angett att appens integritetsrutiner kan inkludera hantering av data enligt beskrivningen nedan. Det finns mer information i utvecklarens integritetspolicy.

Data samlas inte in

Utvecklaren samlar inte in några data från den här appen.

Sekretessriktlinjer kan variera, till exempel utifrån de funktioner du använder eller din ålder. Läs mer

Support

  • Familjedelning

    Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverad.

Mer från den här utvecklaren

Du kanske också gillar