iPhone-skärmavbilder

Beskrivning

Vi arbeider hver dag med å utvikle våre tjenester for å gjøre livet enda enklere og tryggere for deg på veien. Vårt ultimate mål er at du skal føle deg trygg på veien, vel vitende om at Viking alltid er i nærheten. Derfor har vi utviklet en brukervennlig app til smarttelefoner. Med Viking-appen nedlastet på telefonen din er hjelpen kun et tastetrykk unna. Tilkall assistanse via appen, så posisjonerer vi deg omgående via GPS og hjelpen er på vei.
Vi tilbyr deg et fordelaktig og moderne medlemskap – for et enklere og tryggere liv på veien.
Viking er Norges største bilbergingsselskap og et ledende Skandinavisk konsern med sterkt fokus på kundetilfredshet og innovasjon. Med et Vikingmedlemskap har du et personlig medlemskap som gjelder for deg i alle kjøretøy*. Både når du kjører din egen bil, en leiebil eller om du er passasjer. Medlemskapet gjelder i Europa**, alltid med 0 kr i egenandel.
Vi koordinerer hele assistansen, med berging av kjøretøy så vel som hjemreise, videre reise, overnatting eller leiebil hvis det skulle være behov i hele Europa**. For våre kunders trygghet er vi døgnbemannet, og betjener kunder 24 timer i døgnet – hele året. I tillegg garanterer vi at vi i 9 av 10 tilfeller vil være på plass innen én time.

Nyheter

Version 1.2.5

Mindre justeringer

Betyg och recensioner

4.5 av 5
2 betyg

2 betyg

Information

Leverantör
Assistansbolaget Forsakring Sverige AB
Storlek
21.6 MB
Kategori
Resor
Kompatibilitet

Kräver iOS 8.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.

Språk

svenska

Ålder
Åldersgräns 4+
Copyright
© 2015 AssistansBolaget
Pris
Gratis

Support

  • Familjedelning

    Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverad.

Mer från den här utvecklaren

Du kanske också gillar