iPhone Screenshots

Description

BANK2GO апликацијата на Стопанска банка а.д. Битола Ви овозможува Вашиот мобилен уред да биде Ваша подвижна виртуелна експозитура преку која на едноставен и брз начин имате информација за сите Ваши сметки, кредитни картички, кредити, депозити, а исто така може да правите плаќања во секој момент и од каде било.
• Достапна е за користење на 3 јазици: македонски, албански и англиски.
• Со максимална сигурност на располагање Ви се следниве услуги:
• Пристап до Вашите сметки, состојбата и расположливите средства, во секое време (преглед на состојба, промет на период, увид во извршените налози, преглед на кредити, кредитни и дебитни картички, депозити и сл.)
• Користење на готови шаблони за брзо плаќање на кои сами ги креирате
• Известување за направени трансакции – известување за одливи од трансакциска сметка
• Локатор на банкомати и експозитури на Банката, увид на работно време на експозитурите и нивните контакт-податоци

• Апликацијата за мобилно банкарство може да ја користите и доколку не сте регистрирани како корисник на мобилно банкарство во Стопанска банка а.д. Битола, но во тој случај ќе имате пристап единствено до јавно достапните информации за производите и услуги на Банката.

What’s New

Version 1.3

Bug fixes.

App Privacy

The developer, Stopanska banka AD Bitola, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like