Kurani - Shqip & Arabisht 4+

Kurani - Shqip & Arabisht

Sabri Aziri

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Kurani - Shqip & Arabisht - aplikacion për lexim të Kuranit dhe përkthimit të tij në gjuhën Shqipe.

Disa përpars të përdoritimit të aplikacionit:
- 3 përkthime në gjuhën shqipe (Sherif Ahmeti, Hasan Nahi dhe Feti Mehdiu).
- Opcione flexible për lexim: zvoglim/zmadhim të shkronjave (Arabe / Shqipe) ose largimin e tërësishem të njërës prej gjuhve.
- Kerkues(search) i avansuar i cili me fjalë/fjali të njejta ose të përafërta, dhe me numrin e ajetit ose sures mund te gjeni ajetin ose suren e këkuar.
- Ads free(Pa reklama) dhe gjithemon do mbetet i till
- Ruajta e ajeteve të preferuara dhe gjetja se ku ke mbetur heren e fundit gjat leximit.
- Informimi rreth ajetit dhe shpërndarja e tyre (duke mbajtur shtypur ajetin per 0.5 sec )
- Suporton Dark Mode!

Allahu na bëft pjesë e çdo vepre të dobishme!

What’s New

Version 1.7.2

- Read mode per tablet
- Fixes per Telefon
- Regullimi i Ndegjimi
- Regullimi i Copy/Paste
- Te tjera

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Sabri Aziri, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Quran Memorize & Quran Reader
Books
Al Quran by Quran Touch
Books
Quran Study – Word by Word
Books
Noble Quran in English & Audio
Books
Arabic Dictionary +
Books
Al-Quran Al-Hakeem
Books