iPhone Screenshots

Description

Со мобилната апликација на УНИ Банка, за iPhone Вашата банка ќе биде секогаш со Вас.

Преку апликацијата ќе можете брзо и лесно да вршите проверка на Вашите сметки, состојба на истите, да извршувате плаќања, да ги следите состојбите и авторизациите по Вашите кредитни и дебитни картички. Во секое време добивате информација за локација на банкомати и експозитури, со препорака од самата апликација за најблиската експозитура или банкомат во моментот на пребарување. Апликацијата нуди и можност да го персонализирате својот профил. Дизајнот е современ и модерен, направен за да биде лесен и удобен за користење.

Основни функции на апликацијата:
Можност за извршување на трансакции само со еден клик. Интуитивниот систем на банката Ве води од почетокот до крајот на извршување на операцијата. За да биде банкарството по брзо и по лесно, имате можност да користите претходно креирани шаблони на плаќања. Само со еден клик можете да вршите копирање на претходни плаќања и деталите од истите да ги користите за тековното плаќање.
Добивате детални информации за Вашите сметки, дата на отварање на истите, состојби, приливи и одливи во реално време. Се потрудивме сите податоци да бидат визуелно преставени со табеларни и графички јасни прикази.
Секогаш имате информација за своите депозитни сметки, датата на достасување, бројот на денови преостанати до денот на достасување и доспеаната камата.
Управувате лесно со своите кредитни и дебитни картички - ги следите сите плаќања направени преку нив, расположливото салдо, лимитот на кредитните картички, достасаните обврски и слично. Можете да ги плаќате достасаните обврски само преку еден клик. И за картичките сите податоци се графички прикажани.
Брзо добивање на податоци за локација на експозитурите и банкоматите на УНИБанка-може да се ориентирате лесно кои се најблиските експозитури и банкомати, нивното работно време, адреса и телефон. Може да користите и Maps за да стигнете најбрзо до нив. За Ваша удобност и лесно препознавање на објектите има актуелни слики од истите.
Информации за курсни листи-следите во реално време куповен и продажен курс на УНИБанка за валутите, со кои што работи банката;
Новости - најнови продукти, промоции на банката и воопшто се што е важно за Вас
Промоции - тука најбрзо за корисниците на апликацијата ќе објавуваме најнови информации за нови продукти и услуги или за актуелни промоции. Следете нè за да бидете информирани пред сите.
Можете да изберете приспособувања кои ја прават вашата работа со апликацијата уште поудобна и пријатна. За повеќе информации, проверете го профилот на апликацијата и менито за “Приспособувања”.

Не сме заборавиле и на Вашата сигурност. Имате различни опции за да изберете лимити на трансакциите и приспособувања за безбедност, како што се должината на сесијата, политика на потврдување и друго.
За да ги користите сите услуги кои апликацијата ги нуди, може да користите Токен од банката, да го активирате on-line преку Е-УНИБанка или да посетите експозитура на банката.
Повеќе за продуктите и услугите на УНИ Банка може да добиете на www.unibank.mk

What’s New

Version 1.1.5

Додадени нови функционалности : Пакет и СМС услуга

App Privacy

The developer, Univerzalna Investiciona Banka AD, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Financial Info
  • Location
  • Identifiers
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like