iPhone Screenshots

Description

Wil jij je huis verkopen of ben je op zoek naar jouw droomhuis? Met de Makelaarsland App ben je overal én 24/7 op de hoogte.

VERKOPERS:
Slimmer verkopen met de Makelaarsland App. Waar je ook bent, deze app zorgt ervoor dat niets jou ontgaat rondom de verkoop van jouw woning. Je beheert jouw woningpresentatie en ontvangt meldingen zodra er ontwikkelingen zijn, waardoor je direct actie kunt ondernemen. Zo laat je geen verkoopkans onbenut.

Zo maak je jouw woningpresentatie eenvoudig compleet, maak je bezichtigingsafspraken, vraag je om een review en reageer je op biedingen. Daarnaast kun je de koopovereenkomst inzien en digitaal ondertekenen. Bij elke activiteit rondom jouw woning ontvang je direct pushberichten. Ook een verzoek aan of contact met medewerkers van Makelaarsland is zó geregeld met de app.

WONINGZOEKERS:
Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Ook dan biedt de Makelaarsland App dé uitkomst. Maak eenvoudig een zoekopdracht aan en sla jouw specifieke wensen op in de app. Alle te koop staande woningen die aan jouw wensen voldoen - dus niet alleen het aanbod van Makelaarsland- staan in jouw actuele overzicht.

Je ontvangt een melding zodra er nieuwe huizen op de markt zijn die aan jouw woningwensen voldoen. Sla je favoriete huizen op en ontvang een melding zodra er iets wijzigt in de status van jouw droomhuis, bijvoorbeeld de vraagprijs.

Aan de app wordt continu gewerkt om nieuwe features toe te voegen en de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

What’s New

Version 4.6

Optimalisatie bezichtigingen.

App Privacy

The developer, Makelaarsland BV, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like